irem_ctn7 Sehrbnon122 Sade soda yudumla istersen canım hem bebişlere hem senin için de baya faydalı 🥰 süte alerjin var diye yoğurt demedim ama belki yiyorsan onu da kaşıkla 🥹
Sehrbnon122 irem_ctn7 salatalık yedim canım.. Yoğurt da 2 3 kaşık yedim biraz iyi geliyor ama biraz sonra tekrar geçiyor :(
irem_ctn7 Sehrbnon122 Anlaşıldı prens ve prensesimiz seni bugün baya yoracak annesi 🥺 bolcana şekersiz sakız çiğne bir nebze rahatlatır inşallah 🙏
irem_ctn7 Sehrbnon122 Marketler açıktır canım bence bebişleri için babası koşarak alır 😅😅 ya da canım sakız aşerdi git al diyerek psikolojik bir baskı yapabilirsin 😅😅😅
BurcuMusti3107 Sehrbnon122 aynen öyle oluyormuş genelde sağlıcakla gelsinler inşallah sağlıklı olsunlar da biz dayanırız herşeylerine 🥰🥰
Ozcnozge Sehrbnon122 ikiz çok tatlı ama çok zor vallahi🥰☺️Ama çok tatlı oluyorlar cinsiyeti ne tek yumurtamı çiftmi
Sehrbnon122 irem_ctn7 kıyamam kız valla geldigi gibi bana meyveler almıs tabak hazırladı camasır ları falan makşneye attı balkonu yıkadı gece gece işten gelir gelmez bide ev işlerini yapıyor kıyamıyorum yaa
irem_ctn7 Sehrbnon122 Öyle olunca insan bir vicdan azabı çekiyor biliyorumm annelik zor olduğu kadar babalıkta zor onlarda bizler kadar çok yoruluyor hem bedenen hem ruhen 🥹