Yagmurakks Oznr dua et olmasın diye artık kasimaktan tırnağı kırılıyor 😢😢 elime keskin şeyler alıp kasıyorum heryerini çok kötü birşey dua et olmasın inşallah 😢
Eymenikoo 10 kere tuvalete gidiyorum nerdeyse , asla sağ tarafıma yatamıyorum bu sefer sol kolum ağrıyor filan gece uykusu yok gibi birşey 😨😕
Aysrnur TugbaKnalada vala uesil elma yiyorm ilik sut iciyorum yok gtmiyo agri nyseki bi kaşıktan snra gecti migdemin agrisi cok sukur
bebegim123 Ayni ben hanimlar uyuyamayan dalsam bile bes dakikada bir uyanan hep wc den cikmayan saga dön sola don benimde kasinma su sekilde oldu hanimlar belimde boyle kabarcik cikti nokta nkta cok aciyor kasindi ertesi karnimin sol tarafinda cikti kirmizi renk kabarcik cok kasiniyor😔😔
MacideBaltacGlbahar bebegim123 bende ki kuru kaşıntı , ama kanatıyor çoğu zaman.Sendeki alerji gibi bir şey de olabilir , bi doktora görün bence 💁🏻♀️
NaiLee Kocaları mışıl mışıl uyurken uyuyamayan bayanlar olarak ne kadar da zor hallerdeyiz ahhh ahhhh annelik çok zormuş daha doğmadan anladım 🙈
NaiLee Ya hapşıran ve öksüren hamişler sizin de bu durumlarda kasıklarınıza bıçak gibi ağrı saplanıyor mu sadece bana mı oluyor ya 😕
PasaninAnnesi MacideBaltacGlbahar onu da değilim 😭 cok sıcak hala esmiyo perdem kıpırdamıyo 38 haftalığım artik bebek yerine sığmıyo hareketleri canmi acıtıyo yatiyorum çatı ağrisı bi yandan 😭