MacideBaltacGlbahar Uyuyamayanlarrrrr , Kaşınanlarrrrrrrrr Durmadan sağa sola dönenlerrrr, Ateş basanlarrrrrrr , Sürekli karnında tekme yiyenlerrrrr Hepsini bir anda yaşayanlarrrrr 😩 Var mııııı ? Yoksa bir mi cebelleşiyorum🙄🙄
PasaninAnnesi MacideBaltacGlbahar hersey bi yana yalnizlıktan uyuyamiyorum 😭 eşim nöbette uykumun tamamen beni bayıltıcak duruma getirip dalmam gerekiyo tek anca o şekil uyuyorum 😭
Zeynepkizilgul MacideBaltacGlbahar sadece bebeğim beni henüz tekmelemiyir onun dışında tüm saydiklarinizi yasiyorummmm
Zeynepkizilgul MacideBaltacGlbahar eşim yanimda horul horul uyuyor ve ben uyuyamiyorum uykum olduğu halde
ZeyooZ Mirayyyy16 bende de var iki gündür diyorum bebek çıktı çıkacak 🤦♀️ Herkes beğenmiş ama cvp yazan olmamış. Neden oluyor acaba o batma sancı???
Maviss35 MacideBaltacGlbahar işte ben 🤦♀️🤦♀️ Yatakta dönüp dönüp ağliyorum resmen gözlerimden uyku akıyor ama yatamiyorum sağa dönsem sağa tekme sola dönsem sola tekme ateş basiyor bu serin havada bile pertiz yani😣
Yagmurakks Sağa soolaa donemiyorum 😢😢😢 kalça kemiğim ağrıyor birsürü şey bir yandan karnımda dönüyor bir de eşim yorgunluktan bacaginı benim üstüme atınca feci şekilde ağrım 😢😣😣😣😣
Smrk Uyuyamayanlar en son uykuya daldıktan sonra sürekli tuvalete kalkarlar bunu da ekleyelim bence. Bütün gece zehir olur bi bakarsın gün aymış🤯🤭
Yagmurakks TugbaKnalada 20 haftalık canım benim de aynı şekilde var internetten bakti da vücut kasları doguma hazirlaniyormuş bebeğin ağırlık ve Kilo almamizdan oluyormuş rahim büyüdüğü icin
Oznr MacideBaltacGlbahar kasinma hariç hepsini yasiyorum. Bu kasinma neden oluyor acaba bi cok hamilelikte duyuyorum. 32 bitti ins olmaz
Yagmurakks Oznr dua et olmasın diye artık kasimaktan tırnağı kırılıyor 😢😢 elime keskin şeyler alıp kasıyorum heryerini çok kötü birşey dua et olmasın inşallah 😢
MacideBaltacGlbahar Oznr ben de bilemedim.Gündüz en az bir kaşınma bile yok Yatağa girme vakti kaşınmayan noktam yok.35+3 ‘üm.. 31 haftamdan beri böyleyim.İnşallah sizlerde olmaz