Ebbruc Melokrks kesinlikle katılıyorum, oğluşumun bişeyleri görünürde gerçekten erkek olduğunu öğrenirsem cmtsi hemen vercem siparişi 😂
Melokrks Ebbruc Kaç haftalıksın erkek genelde çabuk gösteriyor benimki 13 haftalıkken gösterdi ama bende garanti olsun diye 17 kadar bekleyip almıştım
Ebbruc Melokrks 15+1 şuan, cumartesi gitcez kontrole o zaman tekrar bi sorcam doktora inşallah kesinleşir. 12+3 te demişti bana da doktor ikili taramada %80 erkek diye
Ebbruc Ogretmenanneyim %99 erkek dedi , bugün tansiyonum falan düştü gitmek zorunda kaldım. Çok uğraştıkta zor gösterdi kendini sıpa 😂
Ebbruc Melokrks ya bende gördüm gibi de ne bileyim kendimi yine de kaptırmıyorum kesinleşene kadar , bide hep önü dönüktü benimkinin bariz bakın ben burdayım diyodu yani 😂
Ebbruc Melokrks çoğu kıyafeti erkek zaten, kız olsa da giydiririm ama kız kıyafetini erkeğe giydirmek kötü olur 😂
Ebbruc Ogretmenanneyim ya 3 hafta önce gittiğimde 12 haftalık demişti 1 hafta ileri gitmiş demekki dedi bugün 14+4 dedi ultrason ölçümüyle uyumlu dedi normalde 15+2 olması gerekiyodu 3-4 gün farklı çıkabiliyo ultrason ölçümleri dedi kafam karıştı
Ogretmenanneyim Ebbruc evet evet o bende de oluyor bi gittiğimde aynı bi gittiğimde 3 gün önde bir gittiğimde 5 gün önde bende anlamadım onu ama bizim her zaman son adet tarihine göre bakmamız lazım
Ebbruc Ogretmenanneyim ya benim son adet tarihim yok 😂 benimki geç döllenme o yüzden adet tarihim net değil en başından beri 25 nisandı ultrason ölçümüne göre ama en son gittiğimde öyle deyince 18 nisan olarak ayarlamıştık o yüzden yine kafamı karıştırdı