Mrserdur aleynakc natural aldim ben bide e bebegin baby me aleo veralisini aldim bakalim deneyip gorucez
Cemreninannesiii Sleepy aldım bebeğimde hiç pişik sorununyaşamadım ama şunu farkettim bir iki çişde hemen şişiyor
Hemecikk Nrnrv başlangıçta molfix aldım bizde neredeyse her bezde taşma yaptı. Baby turco deneyeyim dedim memnun kaldım çok nadir taşma oluyor oda benim kötü bağlamamdan kaynaklanıyor.
Aysh89 Bn can bebe aldım kız kardeşim de kullanıp memnun kalmıştı hem fiyatı uygun bir problem olursa başka marka denerim
kubra24ada Nrnrv ilk molfix kullandım beden büyüdükçe kalınlaştı prima kullandım büyüyüncede kulöt bez sleppy kullandım prima ve slepp bence incelik olarak
aryadamla Yenidoğan için sizce ilk başta ne kadar almak lazım peki ben de sleepy natural 210lu paket almayı düşünüyorum ama çok mu olur az mı olur bilemiyorum
ilknur9626 aryadamla eğer pişik yaparsa sıkıntı o yuzden deneme amaçlı 40 lı al. Ben BİM’in bezinden 1 paket aldım hem bebeğin altı kızardı hemde sızdırdı. Başka marya geçmek zorunda kaldım çoklu alsam elimde kalırdı o yuzden önce dene
ezgi_ulutag aryadamla tavsiyem az denemelik alın bebeğin poposu pişik yaparsa çok bezi kullanamazsiniz.yeni doğan bebekler hassas oluyor
busraszgnl-21 Ben kızım da baby turco kullandım ilk başka memnundum hiçbir sıkıntım yoktu ama kalitesini inanılmaz düşürdüler aşırı incelttiler bizde sleppy ye geçtik çok memnunuz hiçbir sıkıntı yaşamadık hamileyim oğlum için de sleppy alacağız inşallah ♥️
Fnen Kesinlikle molfix pure softu öneririm, prima premumum care gibi ama daha uygun pamuk gibi altı ıslakda bırakmıyor, ıslaklık göstergesi vs mevcut. Sırt kısmı lastikli olduğu için kaka taşmıyor
hmmc Prima premium care aldım. 5.5 yıl önce de oğluma prima premium care kullanmıştım sonra yapısı değişip pişik yapınca prima aktif bebeğe geçtim onunla bitirmiştim bez kullanmayı. Şimdi yine premium care e şans veriyorum eğer problem olursa aktif bebek kullanacağım
burcu_1478 Ozlm2022 bende onu aldim ilk çocuğunda 3 yasa kadar kullandım çok memnundum hiç sorun yaşamadım bundada olmazsa devam edicem
Prens-prenses26 Kızlar ben denemek amaçlı ilk olarak baby turco aldım ama hiç kullanmadım. Kullanan varmı ☺️