baby3_ Nrnrv tüm bebek bezlerini kullandım baby turco hiç sevmedim. Canbebe ye bayıldım. 3 arkadaşımı primadan vazgeçirdim o kadar memnun kaldılar
Gizemmdgru baby3_ yaa sızdırma pişik yapmadı mı ben de uygun bir şey bakıyorum ama henüz beğenemedim ve ilk gebelik ilk olduğu için herkes Prima al diyor 🤣
Cemre_nur Yikanilabilir bambu bebek bezi aldım çevrem de kullanan da var çok memnunlar. Gercekten çok güzel
catmomm Cemre_nur ben de bu konuda çok kararsız kalmıştım. Bir kısım memnun kalmadım dışarı çıkartıyo demiş kimisi de çok memnun. Ben açıkçası ekonomik açıdan da düşünüyorum hangisi daha avantajlı olur sizce ve zorlukları var mı
esra6338 Cemre_nur ah şükür ybb kullanan biri 😍 benim daha 3. Ayım ama ben de yıkanabilir Bebek bezi düşünüyorum
Si-bel Nrnrv slepy alacam yada canbebe çünkü ikisi uygun fiyatı diğerleri çok pahalı bahalim hangisi olursa inşallah eşim masi almasını hemde günüm biraz daha yaklaşmasını bekliyorum.
burcu_1478 Ozlm2022 bende onu aldim ilk çocuğunda 3 yasa kadar kullandım çok memnundum hiç sorun yaşamadım bundada olmazsa devam edicem
Ofli Nrnrv Molfix pure soft. Kızımda da doğumdan beri onu kullanıyorum 2. Bebeğime de onu kullanacağım, çok memnunum 😊