zeynepkk Nrnrv sleepy bio natural aldım en doğalı ve en kullanışlısıymış 🤷🏻♀️ Yenidoğan için 128 tane aldım bakalım az mı gelecek fazla mı
BrcnSym 1 numara olarak 1 paket prima aktif Bebek, 2 paket sleepy bio natural aldım. 2 paket de sleepy natural 2 numara aldım. Memnun kalırsak sleepy ile devam etmeyi düşünüyorum.
Meltem_Akgn3 Nrnrv ilk doğduğunda kullanmak için prima aldım 70 Li annem a 101 den almış 40 lı bide e bebekten almıştım 60 70 Li bişey di galiba duruma göre alıcam sonra hepsi bitince poposu neyi tercih ederse artık stok yapmaya gerek yok bence alıp kullanamadıktan sonra gereği yok o kadar paraya
ilknur9626 aryadamla eğer pişik yaparsa sıkıntı o yuzden deneme amaçlı 40 lı al. Ben BİM’in bezinden 1 paket aldım hem bebeğin altı kızardı hemde sızdırdı. Başka marya geçmek zorunda kaldım çoklu alsam elimde kalırdı o yuzden önce dene
Gamzenur0809 BebisiinAnnesi oooooo hemde ne abartı kız nıye o kadar aldın ıkı üç alaydın bari yetmezse bir no alırdın ne bılım canuk buyuyorlar dıyorlar cevremdekıler ıkı paket yeter dedıler bende ılk 70 li almıştım ikinciyi 46lı aldım yetmezse alırız bir pakette 2 var alıp doldurmak istemdim yeteri kadar masraf var zaten
Melekipek Nrnrv ilk doğumlarda prima premium care almıştım ilk zamanlar şuan 3. Bebeğim olcak sleepy bio natural aldım aynı gibi olduğunu söylediler bakalım deneyip görücez bez biraz bebeğede bağlı oluyo pişik falan yapmasın diye bez fiyatları uçmuş valla ya en son 7 sene önce almıştım 😅
Tugba6336 Nrnrv ben oğlumda primadan tutun bim in bezine kadar hepsini denedim. En çok e bebeğin bezini beğendim.bu bebeğim de de kullanacam