Umran__37 ParildayanYildiz annen bana hamileyken uzumden baska bisey asermemis ve yemis bayada allaha sukur bana bisey olmadi bende annem gibi uzum asermistim ve dolu dolu yedim allaha sukur kizim saglikli inanmayin her okidugunuz seylere zararli olsa kurban oldum rabbim neden versin ☺️
ParildayanYildiz Umran__37 ah çok evhamliyim ya istemesemde takılıyorum bunlara kuzum Rabbım hepimizin bebeğini korusun🥰🤲
Merve201119 ParildayanYildiz üzüm hormonal dengeyi bozuyor diye bazı doktorlar önermiyor içindeki bir maddeden dolayı ama aşırıya kaçmadan bir porsiyon ye canım
Veracikkk 7 haftalık gebeyim ve doktoruma cuma günü bazı yiyecekler için yeme düşük riski olur diyorlar sizin ye ya da yeme diyeceğiniz bir şey var mı diye sormuştum kendisi bana bunlar halk arasında ki şeyler istediğini yiyebilirsin inanma bunlara demişti.
Veracikkk ParildayanYildiz benimde çok içim rahatlamıştı :) hatta doktorum bence bir diyetisyene gidip daha sağlıklı bir beslenmeye geçebilirsin bizim halkımız hamilelikte gereksiz yere kilo alıyor dedi :) benim kilom az olmasına rağmen gitmeyi düşünüyorum böyle kulaktan şeylerle olmasın diye :)
ParildayanYildiz Veracikkk ay evet ya her kafadan bir ses çıkıyor ama doktorun dediğine güvenirim bende sen kaç kilo hamile kaldın canım
ParildayanYildiz Umran__37 evet canım haklısın benim görümcem hamileyken bardak bardak kola içti surekli ağır bile kaldırmak zorundaydı hiçbir şeyden sakinmadi çok şükür sağ salim bebeği de dünyaya geldi yani o öyle yaptı diye tabiki savunmuyorum ama çokta takmamak mi lazım bilemedim🤭
Veracikkk ParildayanYildiz ben 71 kiloydum hamile kaldığımda hamilelik iştahımı kesti sanırım şu an 68 kiloyum 😅
ParildayanYildiz Veracikkk ilk aylar düşüp sonra yine yükselir canım ben 48 kiloyum şuan çok istiyorum kilo almayı