ParildayanYildiz Veracikkk ilk aylar düşüp sonra yine yükselir canım ben 48 kiloyum şuan çok istiyorum kilo almayı
Veracikkk ParildayanYildiz kilo almayı takma sağlıklı beslen yeter çok düşününce insan stres yapıyor ya
ikicocuklubiranne ParildayanYildiz hiç böyle şeylere takılmayın bazı bitkiler var evet sıkıntılı oluyor mesela maydonoz suyu içmek gibi. Meyvelerde genelde şeker oranı yüksek olduğu için az tüketilmesi öneriliyor.
4cocukannesi Deletedmom_72 özellikle son aylarda dikkatli olmak gerekiyor Instagram hesabından Ünzile girişgin 18. Paylaşımına bakabilirsiniz detaylı anlatıyor doktor hanım
2022Mom2022 ParildayanYildiz ben her gün yarım avuç sarı kuru üzüm le siyah üzüm yiyorum ay bu çıktı karşıma yemem daha ayyyy Allah korusun
ParildayanYildiz 2022Mom2022 onlar kan yapması açısından çok faydalı diye duymuştum doktora sorup da sorun olmaz diyenler de oldu sen nasıl istersen canım ben sevdiğim için az da olsa yeme kararı aldım 🤭
ParildayanYildiz 2022Mom2022 anladim canım yinede doktora bir sor istersen fırsatın olunca yememe sebebin olmayayim🤭