Pembebulutt annenur bazen bende öyle yapıyorum kendisi dışarda yiyecekse bana dışardan söyle diyorum 😆
Pembebulutt cansualisa ton balıklı salata yada makarna yapıyorlar denemek isterim ama yakışır mı hiç bilmiyorum 😬 meze nasıl 🤔
cansualisa Pembebulutt turşu Mısır yoğurt mayonez dereotu ton balık az tuz ben koymuyorum turşu tuzlu😀😀😀 mis bol vitaminli yanında pilav vardı nohutlu yettti sukür
Haticebrck21 Minigim38 Pembebulutt Sebzeli tavuk haşlama (havuç patates suvan) fıstıklı tovuklu pirinç pilavı Salata Cacık Ayran İlk defa bugün iştahla yemek yiyeceğim galiba 🤗
Haticebrck21 Pembebulutt bukett1 ahhh kalbim senin yemeklerde kaldı birer tabak da bana yolla 🤗 ELLERİNE SAĞLIK AFİYET olsun
bukett1 Haticebrck21 yaa keşke yazmasaydım şuan bi pişmanlık geldi. Elimde olsa da ikram edebilsem. 🥺
Siracinannesi Pembebulutt bebeğim hiç durmuyor buzluğa köfte atmıştım onu zar zor kizarttim 😒 bulgur pilavı da vardı yeter 🤷
Pembebulutt Siracinannesi çok iyi düşünmüşsün canım öyle oldu mu en kötü kahvaltılık biseyler yap afiyet olsun ☺️
Haticebrck21 Pembebulutt bulantı kusma çok fazla tiksindim herşeyden ilk defa canım bi şey istedi o yüzden