Selamcanim Deletedmom52620 kız yok hava atmıyorum valla. 😂 almamak için çok çırpınıyorum Belim için. yoksa yürüyemem. 😂
Kleopatra- Deletedmom52620 Geçmedi mi o göbüş sonra. Sezeryan olacağım ben nasıl geçecek o göbüş hiç bilmiyorum hangi korseyi aldınn bende alam barii
Deletedmom52620 Kleopatra- ben üstüne düşmedim aslında biraz ondan geçmedi birşeyler yapsaydım şimdi pişmanım diyorum keşke herşeyi yapsaydım da kilo verseydim en çok sıkılaşmaya ihtiyacım var 🥰 trendyolda şunlar 2 tane aldım biri s biri M-L https://ty.gl/okxap605cs birde normal korse de var almıştım ama hiç beğenmedim bel oyuntusu yok birde hiç güzel oturmuyor emanet gibi değişik bir kesimi var birde doğumdan sonra şunu da düşünüyorum https://ty.gl/wvfpageumm
TeoMom Deletedmom52620 Tabi canım gözüm doymuyor bu kime yetecek diyorum 😂 bazen eşime sen de yiyecek misin diyorum evet yerim diyor tüh keşke yemeseydin diyorum🤣
Deletedmom52620 TeoMom hahaha yaaa ben aynı kendimi okudum ben bu yorumun içindeee 😂 bazen diyorum kalmadı 😂😂
Kleopatra- Deletedmom52620 Aynen üstüne düşmeyince de kalıyor onu biliyorum ama olsun gene kiloyu iyi vermişsin. Linkler açılmıyor amaa tıklıyorum tıklıyorum yok 😂
TeoMom Deletedmom52620 Kalmadı deyince de kızıyor nasıl diyor daha yeni almadık mı diye mecbur paylaşmak zorunda kalıyorum😂 şimdilik paylaşırım ama 30lu haftalardan sonra mümkün değil vermem😬
Deletedmom52620 Kleopatra- aynen düşseydim belki daha da zayıflardım herşeyi ihmal ettim ettim 😂 kat kat oldum 😂 baruccafashion termal saunalı agraflı tayt yazarsan çıkar canım 😂
Kleopatra- Deletedmom52620 Tamamdır yazayım da bakayım neymiş. Owlinin de güzel diyorlarr ama bilmiyorum denemeden tabii. Verirsin ama ikinciyi doğur bir 😂
minikmucizemmmmmmm Deletedmom52620 benim boy 176 doktor istediğin kadar al kaldırirsin dedi 😂 bekliyorum 😂
Deletedmom52620 minikmucizemmmmmmm bak beni kandırdjn şimdi bozuştuk birde ben diyorum sana ortak olayım beraber yiyelim içelim lop lop alalım boy yaktıı güvencimi yitirdim hani gardaştık ne oldu şimdi 😂😂
Deletedmom52620 Kleopatra- zaten hedefim şu yönde korse taytımı giyeceğim tv de tırtıl bacaklı avratları izleyip yan gelip yatacağım 😂 😂😂
Deletedmom52620 TeoMom hhaha fazla alsan kim yiyecek az alsan kimle paylaşacaksın 😂 işimiz de zor vallaha 😂😂
Deletedmom52620 Kleopatra- hahahah yani bilmiyorum aklım fikrim karışık ya izlemek ya da yapmak ama aklım hep izlemekten yana 😂😂