[silindi] Deletedmom52620 8 kilo aldım 30 haftalığım 😅şeker çıkmasa 20 alırmışım heralde diyetteyim 😅😅
Deletedmom52620 [silindi] yırtmışsın sen ucundan 😂😂 bende gidip şeker mi ölçtürsem sanki hep açım şekerden olur mu acaba bir bahane bulayım kendime 😂😂
Deletedmom52620 Kleopatra- hahahah yani bilmiyorum aklım fikrim karışık ya izlemek ya da yapmak ama aklım hep izlemekten yana 😂😂
Kleopatra- Deletedmom52620 Çocumm doğsun yakışıklı oğluçumla fıldır fıldır dolanırken veririm ben ya arkasında dolanırım artık ne yapayım 😂💃
[silindi] Deletedmom52620 ayaklarında yanma oluyormu ve sabahları ağzında tuhaf tatla uyanıyormusun🤣🤣🤣🤣
Deletedmom52620 [silindi] yok ayaklarım aşırı soğuk sadece çok yürüyünce sızlama oluyor ağzımda aşırı değişik tat oluyor o var birde sürekli tatlı isteği olmaz mı bunlar 😂😂
[silindi] Deletedmom52620 malesef cınım ayak yanmasa olmuyor 😅😅😅 elendin🥺🥺şaka bi yana şüpheleniyorsan doktoruna söyle yapsın test 😘benimde canım hep tatlı istiyor kızım diyo anne baklava ye künefe ye 😅😅
Deletedmom52620 Ezoo35 yarına deme kızlar dolabımın kapağı bozuldu tamirciye vereceksin 300 400 TL yazık günah az aç kapa 😂😂 😂😂
Ezoo35 Deletedmom52620 elimde değil anacım 🤣🤣 lavaboya kalkıyorum dur bi buzdolabına bakayım diyorum. Şu içiyorum hele bi dolapta ne var yencek diyorum sanki otomatikman yeniliyor içindekiler 🤣
Tueaksy Htc3866 var karnım baya büyüdü bebeğin kilosuda haftasıyla uyumlu doktorum kilo almaman sorun değil dedi hatta daha iyi dedi .
Deletedmom52620 Canpolat maşallah maşallah az kalmış sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok iyi bitirmişsin bu süreci 😂
Kleopatra- Deletedmom52620 Kız iki bebe daha güzel kilo verdirir çocuğu kucağına al zıpla Ajznsjsjsjs
Selamcanim Deletedmom52620 kız yok hava atmıyorum valla. 😂 almamak için çok çırpınıyorum Belim için. yoksa yürüyemem. 😂
Canpolat Deletedmom52620 aslında son bir ayda kilo alımım durdu bir ayda 1.200 almışım herhalde böyle gidicem 😀
Deletedmom52620 Kleopatra- benimkiler koşuşturmaz ortalığı yıkarlar dibinde hallederler o işi parka marka götürsem oldukları yerde yaramazlık yaparlar koşuşturma olmaz bizde 😂😂
Kleopatra- Deletedmom52620 O zaman sana çözüm bulamayacam kız ama sen verirsin o ışık var sende inanıyorum ben 😂
seda2209 Deletedmom52620 ben çok istifar ediyorum yediğim anında çıkıyor kız o yüzden çok mutsuzum istifar eden zayıflar ben ilk 4 ayda 5 kg almıştım sjdjsjcj şimdi yavaşladı yiyemiyorum hiçbir şey bulantım artıyor sürekli 🥺