minik_koala_ve_annesi haticenurrr ben 4 haftalik gordum keseyi 6 da kalp atisi duydum gec dollenmeyse canim bekle biraz daha kanamaya birsey yapmadimi yani bunu dedi de napilabilrmis demedi mi
haticenurrr minik_koala_ve_annesi fitil verdi canım durdu kanama kahverengi seklinde çamur gibi aktı bakalım hayırlısı insallah
minik_koala_ve_annesi haticenurrr allahim gonlunden geceni nasip etsin canim twk doktorla kalma baska doktora git
Rmsc haticenurrr korkmayın daha çok küçük anca başlar oluşmaya stres olmayın çok iyi anlıyorum sizi rabbim büyük inşallah göreceksiniz yavrunuzu 🤲 siz yatin dinlenin bol bol
ecedogan haticenurrr Sen yine iyisin beni apar topar yatırdılar bir hafta zulüm gibi çektim sonra göründü bebek kafayı yedim ama hiç gerek yokmuş yıpratmaya üzme kendini görürsün bebişi korkma
Senanur567 haticenurrr bencede benim karnından baktı göremedi korkuttu beni doktor ama çok şükür ki varmış yani
cerenmemisss haticenurrr kesinlikle başka doktora da git canım bizde ilk baska bir doktora gidiyordık boş olabilir ilerleyenhaftalarda belli olue dedi 3 4 gün sonra başka doktora gittim o dolu olduğunu bebeğin olduğunu söyledi ve ultrason fotoğraflarını verip git göster o doktora kesenin neresi boşmuş dedi muhakkak tecrübeli bir doktora git
cerenmemisss haticenurrr evet şuan çok erken 7. Haftada gitmiş olacaksın hem kalp atışını duyarsın hem görürsün inşallah hiç korkma. İğne deliğinden küçük şuan hem belki geç döllenme olabilir benim bebeğim erken döllenme olmasına rağmen 6. Haftada gördük vajinalden.
haticenurrr cerenmemisss içim rahatladı canım benim cok sag ol 🙏🏻 cuma günü kendi doktorumda randevum var insallah güzel haberler alırım allah razı olsun dua edin bana
SemaArin haticenurrr EVET CANIM 6+2 HEM KARINDAN HEM VAJİNAL BAKILDI ÖZELDİ BİDE BİZ BU HAFTALARDA BEBEK TE KALP ATIŞLARIDA İSTERİZ DEDİ SAĞLIKSIZ OLABİLİR DEDİ AMA ÇOK ŞÜKÜR 13 HAFTALIK OLDUK 🤲
haticenurrr SemaArin sağ ol canım benim için rahatladı cok tesekkür ederim insallah bende sag salim görürüm 🙏🏻🙏🏻
Haticegg SemaArin bu tip doktorlardan nefret ediyorum, bana da aynısı dendi içim hiç rahat değil dedi, bu haftada kalp atışı duymamız lazım dedi, 5 günüm 5 yıl gibi geçti, 5 günün sonunda kalp atışını duyduk
_almirasmom haticenurrr ben 3 . Haftada kese 5+1 de yolk kesesı 6. Haftada kalp atısı dınledım benımkı erken dollenmeydı bebek oyle hemen olusmaz korkmayın
RehoGelin haticenurrr tabii kese içinde birşey olsa zaten görünür kuzum bende sürpriz şekilde çift kese göründü içi boş olabilir dolu olabilir ona 7. Haftada bakıcaz dedi doktor bende vajinal baksak görünür mü dedim en garantisi 7.hafta sonrası dedi ve bakmadı ben kabul etmiştim oysa. Tekrar kontrole gittiğimde nokta gibilerdi😊🥰