Senanur567 haticenurrr benim de o haftada kesem vardı bebek yoktu 7+3 gittim hem kalp atışını bebeği gördüm şimdi 9 haftalığız haftaya kontrolümuz var güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Gzdmrt2905 haticenurrr bende 5+3 de ilk keseyi görmüştük yoktu bebek endişelenme bebek için erken aşama aşama ilk kese sonra bebek oluşuyor bebeği de 7+4 de gördük biz 🥰
haticenurrr Gzdmrt2905 çok tesekkür ederim insallah vajinal bakıp göremeyince birde bebek olusmamıs deyince endişelendim sanırım psikolojik olarak cidden zor bir süreç🙈
bebisss-annesiiii777 haticenurrr devlet hastanesi alttan bakmaya çok meraklı tavsiyem bi daha baktirma beni çevrem çok uyardı düşük yaparsın daha çok erken bebek şuan yerleşmeye çalışıyor alttan baktirma diye
Gzdmrt2905 haticenurrr erken daha kendini strese sokma herşeyin hayırlısı ama aşama aşama olduğu için sabırlı olmak lazım ama biz sabırsız davranıyoruz haklısın yani 😊
SemaArin haticenurrr ÇOK ERKEN DAHA KORKMA BANA 6+2 DE BEBEK YOK DEDİLER ÇOK ŞÜKÜR 6+4 DE BEBEĞİMİDE KALP ATIŞLARINIDA GÖRDÜM
cerenmemisss bebisss-annesiiii777 neden yanlış bilgi veriyorsunuz alttan muayenenin hiçbir şekilde zararı yok ki. Doktordan iyi mi bileceğiz? Gittiğim doktorlardan birisi profesör özel polikliniğine gidiyorum devlete değil yani bunu duyup sormuştum. Sence öyle bir şey olsa bakar mıyız dedi alttan muayene ile çocuk düşerse eşinizle hiç ilişkiye girmemeniz gerek. İlişkinin yanında alttan muayene kat kat daha ağrısız
cerenmemisss haticenurrr korkmayın inşallah var. Benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Boş gebelik tanısı konuşması için 8 haftalık olması gerek ve belki geç döllenme oldu bilemeyiz. Moralinizi bozmayın
Cagmer haticenurrr doktorlara her zaman güvenme bana da dış gebelik dediler tüpünü almamız lazım dediler 8700lerde beta değerim olmasına rağmen. 7. Haftamda bebeği gördüm 10. Haftama kadar da kahverengi kanama yaşadım. Korkulacak bir şey yok kalbini bölme hiç ♥️
Haticegg Cagmer kanamanız geçti mi, bende 7 haftadayım, 2 haftadır progestan kullanıyorum, hergün az da olsa kahverengi lekelenmem oluyor, hiç ağırlık kaldırmadan, genelde yatarak geçti günlerim ama geçmedi kanamam
2505 haticenurrr henüz çok erken bebeği görmek için üzmeyin kendinizi inşallah herşey yolunda gider bir an önce görürsünüz 🤲🏻🤲🏻
Mervekkkk haticenurrr 7 ay önce aynı postu ben de açmıştım doktorum kürtaja gel demişti 5. Haftada bebek görünmediği için. 6+4 de bebeği gördük 8. Haftada kalp atışını duyduk endişelenmeyin lütfen eğer sağlıklı bebekse zaten tutunmuştur haftanız çok çok erken beklemede kalın 7-8 arasında doktora gidin
Eylul2019 haticenurrr canm vajinalde bebegi gormesi gerekiyordu.cnku 5,6 haftakik gebeliklerde vajinal ultrasnda hersy gornuyr.sanirim bos gebelk.ama haftaya bi kontorle git bakalm..hayirlisi olsn
RehoGelin haticenurrr bebek için biraz erken bende 5+3te kese görmüştüm 7nin sonunda görmüştüm bebekleri oda nokta gibi birşey oluyor zaten 😊 bol bol dinlen ayağının altına 2 3 yastık koy öyle uzan
SemaArin haticenurrr EVET CANIM 6+2 HEM KARINDAN HEM VAJİNAL BAKILDI ÖZELDİ BİDE BİZ BU HAFTALARDA BEBEK TE KALP ATIŞLARIDA İSTERİZ DEDİ SAĞLIKSIZ OLABİLİR DEDİ AMA ÇOK ŞÜKÜR 13 HAFTALIK OLDUK 🤲
haticenurrr vajinal bakıp görülmemesi içinde erken mi yani @RehoGelin @Senanur567 @Mervekkkk @cerenmemisss
Senanur567 haticenurrr bencede benim karnından baktı göremedi korkuttu beni doktor ama çok şükür ki varmış yani
cerenmemisss haticenurrr evet şuan çok erken 7. Haftada gitmiş olacaksın hem kalp atışını duyarsın hem görürsün inşallah hiç korkma. İğne deliğinden küçük şuan hem belki geç döllenme olabilir benim bebeğim erken döllenme olmasına rağmen 6. Haftada gördük vajinalden.
RehoGelin haticenurrr tabii kese içinde birşey olsa zaten görünür kuzum bende sürpriz şekilde çift kese göründü içi boş olabilir dolu olabilir ona 7. Haftada bakıcaz dedi doktor bende vajinal baksak görünür mü dedim en garantisi 7.hafta sonrası dedi ve bakmadı ben kabul etmiştim oysa. Tekrar kontrole gittiğimde nokta gibilerdi😊🥰
Damla1995 haticenurrr bende ayni hafta gunde gttim kese cok ufakti henuz bebek bile yoktu.daha erkenki. Sen bol bol dinlen yat ayaklarini uzat.