Haticegg haticenurrr keşke öyle insanlık yapıp, biraz merhametle yaklaşıp hamile bir kadına, anne adayına daha özenle yaklaşsalar
Haticegg SemaArin bu tip doktorlardan nefret ediyorum, bana da aynısı dendi içim hiç rahat değil dedi, bu haftada kalp atışı duymamız lazım dedi, 5 günüm 5 yıl gibi geçti, 5 günün sonunda kalp atışını duyduk
haticenurrr Haticegg ah ah bilmiyorum neden böyle yapıyorlar:( cok sükür görmüşsün canım insallah banada nasip olur
Haticegg Cagmer kanamanız geçti mi, bende 7 haftadayım, 2 haftadır progestan kullanıyorum, hergün az da olsa kahverengi lekelenmem oluyor, hiç ağırlık kaldırmadan, genelde yatarak geçti günlerim ama geçmedi kanamam
haticenurrr Haticegg kırmızı kanama durdu kahverengi çamur gibiye dönüstü sonra az az yine kahverengi akıntı sekline geldi suan fitil o kırmızı kanamayı durdurdu cok sükür ama bir hafta on gün kahverengi gelir dedi doktor, siz devam edin ilaçlara insallah gecer en kısa zamanda
Cagmer Haticegg Haticegg progestan kullanmadım 10. haftadan sonra hiç gelmedi ama 10. Haftaya kadar her gün geliyordu. Doktor normal olduğunu söyledi.
Merve201119 haticenurrr zaten beş haftalık kese miniciktir ve zaten önce kese oluşur sonra içinde 10 gün sonra muhtemelen bebek görülür ah bu doktorlar neden hemen herseyin kötüsünü söyler kuzum on güne bebegide görürsün insallah🙏
hayallliiim haticenurrr canım çok erkek bebek için benim 6+0 da bebek nokta kadardı bir gün önce yani 5+6 da gitsem bebek gözükmezmiş oda sonradan ortaya çıktıki geç döllenmeymiş
Iremalya2 haticenurrr hayatım sıkıntı yapma daha çok erken 7,8 haftaya kadar yolu var bazısı geç oluşuyor ben 8. Haftamda öğrendim sakın kafana takma sakın
Edabykl haticenurrr olusmamis henuz ama olusacaktir bende ilk kese gordum bos icinde bebek filan yok 8+1 de gorduk bebeği
haticenurrr Edabykl insallah bende görürüm kuzu senin geç döllenmemiydi ne zaman kaç beta ile öğrenmistin gebeligini
Edabykl haticenurrr evet adetime 1 gun vardi test yaptim cok silik cizgi cikinca kan verdim betam 20 cikmisti baya düşüktü büyük ihtimal gec dollenme oldu suan 31+0 iz 🤲🏼
Seyma0323 Canim kafaya takma bende senin gibiyken 5lerdeyken doktora gitmiştim ve sadece kese vardı daha henüz bebek küçük gözükmez demişti doktor hic olumsuz konuşmadi sonra 7. Haftalarda bebekde gördük kalp atışıda