Merveozcelikcckl Selçuklu da oturuyorum şuan Alanya da annemdeyim 27 gün önce Doğum yaptım şimdide taş düşürüyorum kendim bakamayınca bebeğe anneme geldim
Sebahat42 Seyma95 bende devlete gıdıyorum alıkemal belvıranlı kadın dogum hastanesıne gayette memnunum
Seyma95 Sebahat42 oraya randevu bulamadım ya bide oraya gidiyim demiştim ama yok kasıma kadar doluymuş en son eğitm araştırma zafer semt polklnğinde buldum hani eski askeri hastane var ya oraya işte gidcem bakalım haftaya
Seyma95 Sebahat42 yanınına ikinci kişi girebiliyormu bir de ultrason da bebeği size de gösteriyorlar mı acaba
Seyma95 Sebahat42 bütün bayan doktorlar desem daha doğru olur aslında 🙂beğenilen erkek doktorlarda var da ne biliyim kendi doktorum bayan olunca alıştım erkek olmasını istemedim
Sebahat42 Seyma95 ünzile girişkin benim doktorumda cok memnunum işte dedıgım gıbı sabah erken gıdınce sıra alınabılıyor
Ozlmtfkc Cigdem91 cooooook memnunum olmayanı duymadım sadece çok fazla hastası var yoğunluk oluyor devamlı
Seyma95 Sebahat42 evet onunla Zehra bebek i sordum özellikle ama işte şimdi aldım bi dahakine bakıyım inşallah, ☺️