Konya
38haftalik gebeyim husnu alptekim medicanaya gidiyorum
Seyma95 yok yanına kımse gıremıyo cnm da bebegı görebılıyosun ıkı ultrason ekranı var
Seyma95 bütün doktorlarmı doluymuş sabah erken gıdınce sıra alabılıyosun cmn
Seyma95 ünzile girişkin benim doktorumda cok memnunum işte dedıgım gıbı sabah erken gıdınce sıra alınabılıyor
mucizemizibekliyoruzz, Konya etiketini ekledi.
Fadimeesariyar ben sizi tanıyorum galiba 😂😂😂😂
✋✋✋✋ 6 haftalik hamileyim .. dün geceden beri şiddetli sancim var .. sşimdi kadın doğum hast. Gittim düşük tehlikem varmış iğne verdi doktor... iki düşük yaşadım..lütfen dua edin benim için ... 😢😢😢😢😢😢
Destina21 Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bol bol yat dinlen ayaklarını yüksekte tut gerekmedikçe yürüme bile tehliken geçene kadar.
Bende özel Akademi’ye Fatma çetinere gidiyorum. Özenli ilğili bir doktor hem benim hem bebeğimin herşeyiyle ilğileniyor her kontrolde. İnşallah doğumumuda orada yapacağım
nurrrrrr nerden acaba 😁
Ballkuzuveannesi doğum ücreti ne kadar orda? Fatma Çetineri bi arkadaşımdan duydum bi kere gidip kendim görmek istiyorum ama kendi doktorum da iyi sadece bana hiç ayrıntı vermiyor kararsızım...
Fadimeesariyar 😂😂😂😂 bildin mi beni
Seyma95 daha bu ğün 5 aylık olduk henüz Doğuma çok olduğu için açıkcası ücreti sormadım. Ama doktorumdan çok memnunum gerekli her bilğiyi veriyor sorduğum soruların cevabını alıyorum aklımda takılı birşey kalmıyor. Ablam ve gelinimizde gebeliklerini Fatma hanımla geçirdiler doğumlarını yaptılar. Fatma hanımı tercih etmemdeki bir etkense anne ve bebek için herhanği bir tehlike olmadığı sürece hiç bir şekilde sezeryana almıyor.