Yani kısaca 9 ay ben devlette sıra bulup gidemedim kendı halam da doğum yaptı devlette oda sıra bulup kontrole gidemedi hep acilden girdi iki üç aya bir öyle ultrason dan baktılar evet hastane yeni doktorlar yeni Konya gibi bi yerde büyükte hastane ancak sıra alamıyorsun ben bir yıldır talep şeklinde ciddiye için sıra bekliyorum ama o bile gelmiyor mecbur kalıp bu durumda özele gidiliyor tabi bende isterim herkes ister yani özel ilgilenilsin benım doktorum şuanda gittiğim bayanda bana ne gereksiz bişey yaptı nede ilaç verdi öyle güzel ilgileniyor ki ayda şuan iki kere alıyor benı birinde kayıt açtır bırımde açtırma diyor şimdi haftalık gidiyorum sadece nts için para öde kayıt açtırma odama gel direk diyen birisi bizde 250 ile başladık muayeneye şuan 350 oldu ama değiyor tabiki gelelim o parayı çocuğum için harcarıma bende sanmam eşimin çıkarıp o parayı elime vereceğine çünki şuan zaten eşimin maaşı 7 binden az yani oldu ki çok oldu yine sanmam ben hamile kaldığım için işi bıraktım ilk aydan psikolojik baskı yapıldı iş yerinde şuan pişmanlık yaşıyorum iki ay daha çalışsaydım keşke diye ama yapabileceğim hiçbir şey yoktu