Devlet hastanesinde sevdiğim tecrübeli ilgili bulduğum doktorlar da var tabi ama bende allah kısmet ederse 2.doğumumu özelde yapacağım yani herkesin kendi düşüncesine saygı duyuyorum ama gereksiz olarak görmüyorum hayatta belki bir iki kez yaşayacağım en heyecanlı en duygulu günümü daha güzel benimle ilgilenen insanlar halimden anlayan insanlar olsun istiyorum evet var tanıdıklarım diyor şu develete gittim bi abla vardı çok iyidi hiç bağırmadı etmedi ebe bilmem ne sonra başkası gidiyor kız zehir oldu günüm diyor yani oradaki çalışanı denk getirmek mümkün değil ayrıca ailem yanımda oluyor kalabiliyor onlara bile kaba davranılmıyor beni strese sokacak bir durum olmuyor yani uçuk özeller yanı sıra bi tık daha uygun özele gidilebilir doktorunuzdan memnunsanız eğer ben kendime değer vermeyi seviyorum durumunuz yoksa anlarım ama bunu füzili ihtiyaç görmüyorum kocam çocuklarım için birşey yapıyorsa çabalıyorsa bunları ben doğuruyorum benim içinde yapmalı bir günde doğurmuyoruz 9 ayda birşeyler yapılabilir şu zamanda ne gereksiz ihtiyaçlar olurken nelere para veriyoruz bunada verilebilir bence