Beyazanneweww bana 6 bin dediler doguma bizde kredi kartina cekecektik sonra dedim ki aman zaten sezeryan olacagim (1.sezeryan oldugu icin) devletteki doktorla konustum 38den sonra gelirsin sezeryani yapariz dedi. Doktorla konustum iste cok mantikli konustu ben esimi devlette yaptirdim dedi adam. Bende esime dedim ki dogumu devlet hastanesinde yapmak istiyorum ama cocuk odasi takimini alalim onun yerine yada tatile gidelim dedim. Esimde tabiiki daha mantikli buldu gezmek kafa dinlemek varken niye parami bosa vereyim. 6 bin lirayi verince devlette de dogurabilim ozel de de doğurabilirim ama devlette tatil sansim yok oyle iste simdi devlette dogum yapacagim 24 haftaligim esime dedim ki o parayla bana bilezik yaptir. Hem koluma takarim gemde sikisirsak bir guvencemiz olur tatile gidersek bozdururuz ki tatile gitmek icin altinimi bozduracagjmi sanmıyorum oyle yani ben devlette yapacagim dogum ucretini de ailemle harcariz yani 6 bin demisti 1.5 ay once simdi kac oldu kasim ayina kac olur bilmiyorum ikisi de ayni islemi yapacak biri hic para almayacak birisi beni borca batircak .