Adacan Benim oğlan da bayağı sivriydi çok güzeldi valla ama sezaryen oldum şimdi kız yayvan daha çok ama o ilk gebelikteki gibi güzel gelmiyor karnım hafif bı alt göbeğim vardı sezaryendan dolayı sanırım ondan öyle geliyor
15ysr11 Kız ve erkek anneleri doğum ne zaman 🥰 Benimde sanırım top gibi doktor erkeğe benziyo dedi ama net bişey yok henüz kız olun amin diyorum 🤭 Tabi başta sağlıklı olması 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿
Ataaysun 15ysr11 valla.bnde öyle doktor erkeğe benzetti ama kız istyorum karnimda top gibi önce doğru gidiyo başka yerden kiloda almadım 😊 hayırlısı tabikide sağlıklı olsun gonlumuxce olsun 🙏 belki supriz yapar ne diyelim hayırlısı
3prens71 Ttugceeli erkek sanıyordu derken canım doktormu erkek demıstı yoksa mılletın kendı yorumlarımı
15ysr11 Ataaysun Doğum ne zaman 🙂 Amin amin inşAllah önemli olan tabi başta sağlıklı olmaları ama gönlümüzce de olsa güzel olur yani 🙂
3prens71 Ttugceeli haa mılletın sacmalıgı yanı😀😀bnde acaba yanıldı dr dogumdamı ogrendınz dye merak ettım
Ataaysun 15ysr11 aynen öyle inşallah Doğum Aralık sonuna geliyor şuan 19 haftaligiz ayrıntılı da ne diycek merak ediyorum görenlerde erkek diyor bana 🙃
Ataaysun Yani kız sivri.diyenlerin karnı genelde yukarı doğru ve yandan bakınca tam yuvarlak görünüyor bayanalr demi ?
Minigim38 Simdilik top koymus gibi duruyor kızım olacak 26 haftaligim ileriki haftalarda neler olur bilmem🤭🥰