Beyel Ataaysun hayir dogru cikmiyo benim 2 kizim yayvandi ucuncude kiz sivri ve her goren erkek karni diyo hayir kiz diyorum inanmiyolar hala daha kesin erkek diyolar😀
Ataaysun Dilayyyyy banada her gören erkek diyo zaten doktorda erkeğe benzetti bn hala kız hissetsemde ,😃
MeriHera Ataaysun yo benimki sivri ve kız fakat kız kardeşimde hamile onunda kız bebeği olacak aramızda 25 gün var o benden 25 gün ufak fakat onun karnı yayvan bu bence fizyolojimizle alakalı bir durum
motherofcats benim de karnım baya sivri ve sadece karnım var yayılmadı hiç 29+3 sadece 5.5 kg aldım herkes emin misin kız olduğuna diyor ama kızz😂
Laleliiiiiiii Ataaysun benim sivri dik yanlar boş top gibi göbeğim var oğlum oluyor hayırlısıyla yayvan olup yanlar dolu olduğunda kız oluyor canım yani benim çevremde hep öyleydi
GoktugAlp Kızlar doktorum bende 22 haftalığım doktor kiz dedi ama herkes oğlan göbeği diyor sivri bilmiyorum bende bklm Hayırlısı inşallah
Ataaysun GoktugAlp herkes doktordan iyi bilemez ki gördüğün gibi karın şekliyle alakası yok herkeste tutmuyor
Sevda0234 Ataaysun benimde karnım önde top gibi gören seninki erkeğe benziyor dedi ama benim kızım olacak Allah nasip kısmet ederse inşAllah
handhnde Ataaysun 32haftadayım herkes erkek karnı diyor. Doktordan daha mı iyi bileceksiniz yahu kız 👧
3prens1prensesmom Ataaysun karni sivri olan erkek yayvan olan kiz miymiş ilk defa duyuyorum 3. Gebeligim hepsinde karın şeklim ayniydi yayvandi diyelim 3üde erkek😁