Ttugceeli Ataaysun doğuma gidene kadar karım önde top gibiydi herkes erkek sanıyordu ama 2 kız doğurdum🤣 şimdi 3. Hamileyim bu da kız karnım yine önde ve top gibi yayvan değil yani. Birazda vücut tipiyle alakalı heralde
Cennetkusu192 Ataaysun benım karnımda sivri herkes erkek dıyor ama ıkıncı kızım gelıyor ıkı gebeliğim de boyleydı bence alakası yok
Melisa035 Ataaysun oğlumdada sivriydi şimdide sivri bu sefer kız ama gören herkes buda mı erkek yoksa arkadan belli olmuyor hamile olduğun karnın sivri vs gibi cümleler kuruyor 😂🤗🤗
3prens71 Ttugceeli erkek sanıyordu derken canım doktormu erkek demıstı yoksa mılletın kendı yorumlarımı
elifsahraa Cennetkusu192 merhaba ilk hamileliginizle şimdiki hamileliğiniz farklı mi benimde 1 kızım var 16 haftalık ta hamileyim kızıma göre çok farklı hamileliğim erkek hissediyordum Dr kız dedi sizdede mi bu hamilelik farklı merak ettim
cemilearas benim oğlumda top gibi sivriydi sadece karnim vardi..simdi kiza hamileyim 4.5 aylik yayvan gidio😊
2cocukluana Ilk kizimda yayvan bi karnim vardi yanlarima dogru dolmustum.simdi ikinck top gbi sivri bi karnim var ama gene kiz.benide goren erkekmi diyor
MDeniz42 Ataaysun benim sivri füze gibi 😅 gören doktora bir daha sor erkek diyor. Erkek gibi kızım olacak 😅
mhmmddgc Ataaysun Karnım sivri top gibi ve kızım olacak ilk gebeliğimde kızdı ondada herkes erkek herhalde diyordu
gamzebngaa_dmr Ataaysun benim karnım bildiğin öne doğru koşuyor herkes ama herkes tanıdık tanımadık erkek diyo ama kız yani karın şekli ile alakası yok bence ilk kızımda yayvandı bu top gibi sivri
_Sahra Ataaysun daha dün doktora gittim beklerken bir ablayla konuştuk erkek heralde senin karnın sivri dedi hayır kızım olucak dedim aa aynı erkek karnı bu diyor aslında bazen yayvan oluyor bazen biraz sivri duruyor ama dışarıdan görenler erkek zannediyorlar prensesimii🙈
Fatmasvs Karnim sivri, kız bebek annenin güzelliğini alır derler cirkinlesmedim de. O yüzden Son bir aydır kız olduğuna inandiramiyorum. Doğumda erkek çıkarsa şaşırmayacam😀
minisinannesiiii Fatmasvs bende ayni durumdayım valla yüzümde Allaha şükür tek leke çıkmadı ye tatliyi çıkar hakkiyi diyolar sürekli tatli canım istiyo rüyamda da hep erkek bebek görüyorum karnimda top gibi doktor ne kadar kız dese de inanamiyorum doğumu bekliyoruz 😀
minisinannesiiii Ataaysun benim tam tersi oldu ilkinde yayvandi oglum oldu ikincisinde top gibi kız olcak insallah 😀