Utkulu1 ipeknur2709_ ilkide öyle geçti şimdi de 27deyiz öyle geçiyor çok şükür. İlkini 42. Haftada doğurdum. artık millet sokakta dogurcan dogurmayi unuttun filan diyordu.🤣 son güne kadar o kadar gezdim ki yine de normal doguramadim bu da böyle bir anımdır 😴
Eylul2019 ipeknur2709_ erken mi🙄🙄 bahsettignz sikayetleer icin gec kalmişsnz artik olmaz zaten onlar.
ipeknur2709_ Eylul2019 bundan sonra için demiştim yani bel ağrısı ödem vs illaki olacaktır şimdiye kadar bisey hissetmedim demek istedim 😊
Seymoshh ipeknur2709_ been💪🏻🙃hamilelikte hiç bir şikayetim olmuyor hareketli biriyimde zaten 3 evladım var şuan 4.yü bekliyorum karnımın büyümesi harici hiçbir belirti yada şikayetim yok elhamdülillah🤲🏻
seda2209 ipeknur2709_ ne erkeni ya ben kusmayla öğrendim 26 haftalığım hâlâ kusuyorum haftalardır bel ağrım bulantı mide yanması halsizlik uykusuzluk beraberinde gidiyor. Sanki 40 haftalık gibi hissediyorum valla 😨 en iyisi masallah deyin bozulmasın valla
myymiray ipeknur2709_ 37+2’yim benimde hiç şikayetsiz çok rahat geçiyor 🥰 biraz bel ağrısı var ama olur o kadarda 🙂
Brcavsr ipeknur2709_ walla benimde öyleydi. Arada halsizlik oluyordu ama 25 e yeni girdim başladı ayak sismeleri ağrıları, midem ve karnım birbirine karıştı sanki çok gergin karnım 🤔😁
Tueaksy Ben 37. Haftamdayim ve bu zamana kadar hiç bi sikayetim olmadı sadece dün gece yalancı sancılarım basladi 🤣
ipeknur2709_ Tueaksy ay maşallah bende sizin yolumuzda ilerlerim umarım 😊 hayırlı zamanda kucağınıza alın inşallah
ipeknur2709_ BrcnSym bu zamana kadar sizde çok güzel gelmişsiniz maşallah Allah yardımcımız olsun ne diyelim 🙈 su gibi bi doğum geçirin inşallah 🥰