ipeknur2709_ Haftama girdim bu zamana kadar çok şükür hic bir şikayetim olmadi ne kusma ne koku hassasiyeti yada herhangi bi durum biliyorum birazda erken belki, hep öyle diyorlar merak ettim benim gibi geçiren var mi 😊
2nmr ipeknur2709_ Benim ilk hamileliğim sonuna kadar öyle geçmişti ne bulantı ne kusma ne aşerme ne zorlanma, önceden nasılsam öyleydim ama şimdiki hamileliğim 5.haftasındayım midem hep kötü tuhaf ve koku hassasiyeti var. İkisi birbirini tutmadı
Misssitare ipeknur2709_ o haftaya kadar benimde öyleydi sadece ilk haftalarda hafif sabah bulantım oldu. 3. trimester yaklaştıkça ağrılarım arttı. Bacak, kasık, kaburga ağrısı filan🥴🥲
izobellaaa-_- ipeknur2709_ ben hele karnım bile yok 30+4 şükür maşallah 🧿 deyim olanlara Allah yardım Etsin 😀
ipeknur2709_ TinyBabys diyorum vallahi herkeste diyor çok şanslısın çok şükür halime inşallah herkeste benim gibi geçirir 😊
mimir ipeknur2709_ ben ta ki bugüne kadar bugün ben de 25 haftayı doldurdum ve 8 yerimden arı soktu geri her şey iyi şükür
BrcnSym Haftaya kadar bende öyleydim. Hatta bebek hareketlerini hissedene kadar düzenli kontrole de gittiğim halde ‘hamile değil miyim aceba’ tribi yaşayıp evde gebelik testi yapmışlığım bile var 😁😁 doktorum da kusma bulantı vsvs olmadığı için ‘maşallah de kendine kimsenin yanında da anlatma herkesin hamileliği kendine özeldir kendi kendine nazar etme, çok güzel Bi hamilelik geçiriyorsun’ demişti. Fakat 28den sonra ne olduysa oldu. Birden bire başladı tüm ağrılar… Şimdi 31+0 olduk tünelin ucundaki ışığı görmek için dua ediyorum öyle zor geçiyor… Şimdi böyle isem birkaç hafta sonrasını düşünemiyorum….
ipeknur2709_ BrcnSym bu zamana kadar sizde çok güzel gelmişsiniz maşallah Allah yardımcımız olsun ne diyelim 🙈 su gibi bi doğum geçirin inşallah 🥰
cgnduru ipeknur2709_ son 6 7 haftam bitsin diye dua ediyorum bekliyorum 😀 şükret valla ben bugün bile 4 defa kustum 😀
Ataaysun ipeknur2709_ maşallah bu arada bnmde ilkte çok rahattım hiçbiri yoktu ikincide mide bulantısı herşey mevcuttu 4 susayım şükür gitti 🤭❤️