Minigim38 ipeknur2709_ ayyy masallah de kız kendi kendine göz degdireceksin. 20. 21 hafta gibi rahatladim bende 26 haftaligim ayakta uzun kalirsam bel agrim oluyor bide burun tıkanıklığım hic gecmiyor suanlik sikayetim bunlar😁
Merve201119 ipeknur2709_ ilk gebeliğim öyleydi hicbirsey yaşamadım karnım bile küçücüktu hareket etmese hamile olduğumu unutuyordum doğumunda çok rahat geçmişti umarım sizinde öyle olur🙏
nonparisienne ipeknur2709_ benim de öyle ilk trimester sadece halsizlik hep uyuma isteği yaşadım 12. haftadan sonra o da geçti, şu an nerdeyse 30 haftalık ve hiç şikayetim yok canavar gibiyiz 😁😁
Aysekalkan ipeknur2709_ çok şükür 31haftaya geldik bizim tek sorunumuz protein kaçağı oldu şeker var hiç sorun olmadi dikkat ettik ama bugüne geldik kaçak uyarı veriyor nerde sorun yaşattı sezeryan la alınacak beklemedeyiz
Aysekalkan Allah’a şükür Dr bebk var dememzse hiç haberim yokdu hiç biledim çok güzel bı gebelik yasadim
Elisam123 ipeknur2709_ hamileliğin bütün şikayetlerini yaşayan ben 😔 ilk gebeliğimde ne güzeldi sadece mide yanması ve bacak ağrısı hatırlıyorum başka hiç bişey yoktu bunda her şeyi yaşadım
1prensannesiiii ipeknur2709_ gebeliğimi sorunsuz geçirdim bende ,hicbisey olmadı şuan oğlum 3 yaşında. Üstelik ikinciye hamile olduğumu öğrendim bunda hafif mide bulantısı var ama kusma yok inşallah böyle devam eder 😇
ipeknur2709_ Tueaksy ay maşallah bende sizin yolumuzda ilerlerim umarım 😊 hayırlı zamanda kucağınıza alın inşallah
nonparisienne ipeknur2709_ ilk gebelik & erkek bebek olmasından kaynaklı olabilir. Bence tüm hamilelete maşallah, annelik valla çok zor 😊
Pinpirikanne ipeknur2709_ o haftalara kadar bnde rahat geldim ama 30 dan sonra inanilmaz kaburga ağrısı bel bacak ağrısı ates basmasi ne ararsan var şuan 😁😁😑😑ama yine de şükür 🙏