LamiyaCetinkaya haklısınız kendimi biraz frenleyeyim🙊
Çok tatlı yersem en kötü ne olabilir?🙆♀️
Tucitu 😅😅 şu an ikna oldum tatlı benim için bitmiştir😅😅
Misssitare fazla seker ve karbonhidrat suyu fazlalastiriyor.. sekerinin cikmasi onemli degil yani
su fazlalığı looding…
Misssitare çok fazla yeme canım su fazlalığı, şeker hafife alınacak şeyler değil 🤎
cutiebun çok haklısınız teşekkür ederim. Son aylara yaklaştık biraz daha sabır😇
Misssitare en kötü gebelik şekeriniz çıkar, o da bebeğe çok zararlı. Erken doğum yapmak zorunda da kalabilirsiniz bu durumda
Misssitare Gebelik şekeri olur buda suyun fazlalaşmasına sebep olur diye biliyorum.Su fazlalığı da Allah korusun erken doğum vs😏
- Düzenlendi
Ben aşırı tatlı seven bir insanım yani düşkünlügumu herkes bilir.Bende belli aylarda sizin gibi yemiştim sonra doktorum bebeğimin göbeği olduğunu ve kendi göbeğiminde tatlıdan dolayı daha büyük göründüğü söyledi.Normal sartlarda insanlara tombis bebek güzel gözüküyor ama o paf bir şişlik oluşturuyor dedi.Dogdugu zaman adapte olması dünyaya zor oluyor dedi.Zaten hamile olmasan bile bu kadar tatlı insana zarar dedi.Bal ve ceviz ye pekmez,tahin ye kararında dedi.Bende dediği gibi yaptım ve sonra ki kontrolümde dengeledigimi bebeğimin karnının şişliginin dengelendigini söyledi.Zaten sonrasında canım tatlı cektiginde hep bir lokma yedim o kadar.zaten gebelikte tuz ve tatlıyı fazla kaçırmamak gerektigini söylüyorlar.Hem kilo hemde ödem için.Gebelik şekeride tabiki önemli.Benim doktorum bu şekilde söylemişti.🙏
Sineeeeee haklısınız teşekkür ederim🌸
Misssitare Rica ederim🙏🌸