Melikeex Dilooo ınsallah kuzum bıde umarım kesisiz olur benim 35 dıkısım vardı ıc dıs ve ust tarafta o sekılde cocukla ilgilenmek gercekten zor oluyo bugun 22 gun oldu hayla dıkıslerım var bı kac tane dustu sadece
Dilooo Melikeex inşallah ya tek duam normal olsun ısterken cok dikişden korkuyorum inşallah guzsl sağlıklı dogum yapmak nasıp olur bızlerede🙏 seninde inşallah bıan önce gecer dıkıslerın cok zor olmus senınkıde
Pheebs Kizlar ben de 38+3 üm nstde sancı da çıkıyor ama gelen giden yok. Ama ben hiç bir şey yapmadım doğumu tetikleyici biraz da korkuyorum doğumdan erteleyebildigim kadar erteliyorum sanırım 😂 sanki kalkıp yuruyus yapsam hemen acilma oluverecek gibi geliyor kalkmiyorum🤣
Meryemlina04 Pheebs biz yapıyoruz da hiç bir şey olmuyor canım bence korkma yürüyüş,squat,hurma , yürüyüş, ilişki hepsini denedim ama tık yok 😂😂
Melikeex Dilooo amin inşallah kuzum Rabbım bı avazda agrısız dıkıs siz kurtarsın senide Rabbım yardımcın olsun ❤️
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Nurcanasel67 hepsi ayni mi bilmiyorum ben devlette doğum yaptım verdiler 37 haftada
Hbbkarabey Melikeex ay vallaha bu tarifi arıyodum kaç gündür yapacam canım İnşAllah etkisi olur teşekkür ederim 😍
Dilooo Mehmet_fatma bir fayda gordun mu canım acılma sancı var mı ben dahabyenı hurma aldım bende denıcem verılen tarıfı
Melikeex Mehmet_fatma tek rakamlarda tuketılmesı daha makbulmus canım 3 5 7 9 seklinde ve 7 den fazlasını onermıyolar seker acısından
Aslnrbl Elif9292 canim bugun butun evi elimle sildim guya dogum temizligi yaptik annemle bebiş gelecek diye insallah gelir diyelim🤓🤦🏻♀️
Theia Kızlar peki göbeğiniz düştü mü? Hic arada sancı falan yoklıyor mu? Ben 36+2 yim göbeğim düştü ara ara geceleri adet sancım oluyor kasılmalarımda olıyor ama düzensiz
Misseyma Sema150919 dun gittim açılma yoktu ama akşamdan beri düzensiz ağrılar var takip etmeye çalışıyorum
Misseyma Mehmet_fatma benm bugün yada yarn gelcek galiba ağrım başladı düzensiz geliyor adet ağrısı gibi
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Nurcanasel67 ağrım coktu vajinaya igne batar gibi bi his bacak arası çok ağrıyordu yatış verdi sonra dedi istersen suniyle başlatalım doğumu kabul ettim