Meryemlina04 kaynar olmayacak şekilde sıcak duşa gir beline sıcak su tut eşine beline fazla basmasın ama masaj yaptır merdiven çık 2 şer basamak hurma ye günde 10 tane ananas sancı yapar oda açıklık yapar ananas ye yarım bardak adaçayı iç çok aşırıya kaçmayacak şekilde suqat yapar gibi eğil kalk günde 5 er defa mesela plates topuna otur ön arka sağ sol diye git gel bildiklerim bu kadar annemin hastane işi vardı kayınvalidem refakatçi olmasın nolur nolmaz benim sağım solum belli olmaz kavga vs ederim diye korktum bide herşeye karışan yapılmaması gerekenleri yapılması şart gibi davranıp eşimle bile aramın açılmasına sebep oluyordu (en basit örnek oğlum doğdu 40 ı çıkınca zeytinyağı sür iyi olur vs diye inat etti çocuk sivilceli gibi hastanelik oldu eşime yapma dedim dinlemedi yeni doğduğunda bildiğimiz katı ssabunla yıkamaya çalıştı gizlice sabun alıp geldi 1 yaşındayken falan benden gizli çocuk kabız diye inat edip 1 yemek kaşığı zeytinyağı içiyordu tabi onu öğrenince ipleri kopardım çocuk benim ben büyütücem yanlışsa da çocuğumla ben öğrenicem vs dedim ama işte iş işten geçiyor )) neyse öyle yani 😂😑36+6 da yatış 37. Haftaya girdiğimde doğum yapmıştım 36+2 gibi bunları yapmaya başladım ama benim zaten erken doğum tehditim vardı 32 haftalıkken 3 cm açıklığın vardı o ayrı bir sorun 😂😍❤️