Tontisinannesi iPhone8plus Evet uyaranlar oluyor ama başka isim bulamadık çok saçma gelecek ama, ya da yanına bir isim ekleyin diyenler oluyor
Ayse2403 Yasemibrahim benimde kızımın adı Miray bi kız kardeşi daha oluyor adı Simay olacak soyadımız ayar isim soyisim çok uyumlu oldu biz çok sevdik
princess-mom @E0558 Mihra tek başına güzel ikinci bi isime gerek yok genel olarak iki isim saçm geliyor bana ama sen bilirsin tabi.
minisinannesiiiii @“Nesli3455” bir anlamı yok ela olacaktı ben de su ekledim hoş 12+1 de kız dedi doktor bu arada :D
fatosstgy Tontisinannesi çocuklarınıza Nur ve can isimleri koymanın pek uygun olmadığını okumuştum tabi ki karar yine de sizin 🫣
ElifKay4 fatosstgy bende öyle biliyorum ama eşim rahmetli annesinin ismi diye Nurcan koymak istiyor. Bir türlü vazgeçiremedim. Rahmetli olunca da insan çok bir şey diyemiyor. İnşallah ismiyle dünyaya gelir ne diyeyim 🤷🏻♀️
Tontisinannesi fatosstgy Doğrudur net bi bilgim yoktu, şimdi başka isim arayışına giricem ☺️ Çok zormuş isim bulmak..
Ayseee60 E0558 Mihra Neva İkra Gülce Bu isimler hep seçeneklerimdi ama ben İkrayı seçtim Mihra da çık güzel kesinlikle tek tercih etmelisiniz 🥰
Yaseminturan_ E0558 Aiyy ben de hamileyim kızım olursa Mihra yada Erva ismini düşünüyorum ve ikinci isimde istiyorum şurada bekleyeyim bende🦋 Sağlıkla kavusun 🧡