E0558 Kızım için Mihra ismini duydum çok hoşuma gitti yanına bı isim gerekir mi gerekirse hangi isimle uyumlu olur fikrinizi almak istedim hanımlar. Sizler hangi ismi koymayı düşünüyosunuz? 🥰
Betulhdvrd E0558 çok hoş bi isim gerçekten iki isimli biri olarak iki isim kullanışlı olmuyor hep bir tanesi söyleniyor bence tek olsun
SeymaYasar E0558 ben mihra dan mihri hümaya döndüm daha sonra harf analizinde ü’nün anlamının güzel olmadığını öğrenince ikiside kaldı 😕
Sinemakty Bence hiç birşey koymayın tek başına daha güzel.. kullanılmayacak isimleri koymak anlamsız geliyor bana siz kendiniz Bile koyduğunuz ikinci ismi kullanmayacaksınız tek söyleniyor genelde
iPhone8plus Tontisinannesi nur çocuklara konulmaması gerekirmiş anlamını taşımak çok zormuş Erkeklerde de can ismi çok ağır geliyormuş. Belki bilmek istersiniz
fatosstgy Tontisinannesi çocuklarınıza Nur ve can isimleri koymanın pek uygun olmadığını okumuştum tabi ki karar yine de sizin 🫣
ElifKay4 Summerwine Umay ismini bende çok beğeniyorum ama Türk mitolojisinde çocukları koruduğuna inanılan bi tanrı ismi olduğu için dinen caiz değilmiş o yüzden vazgeçmiştim. Sizde yine bi bakarsınız isterseniz. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🌸
Kubradamkaci Biz eşimle nasip olursa Açelya koymayı düşünüyoruz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️(Hepimizin inşallah)
dilann22 E0558 Bizde daha düşünmedik hep erkek isim düşünüyorduk çünkü . Ama belki ada koyarız bakalım 😂
Meyra41 Ipek düşünüyordum sonra dik başlı oluyormuş diye eslem oldu şimdi daha değisir gibi geliyor bakalım
Tontisinannesi iPhone8plus Evet uyaranlar oluyor ama başka isim bulamadık çok saçma gelecek ama, ya da yanına bir isim ekleyin diyenler oluyor
melekarya iPhone8plus can Kuran-I Kerim de cin anlamına geliyor ismin anlamını bilerek koymak sıkıntı