Anne4141 Ben de iliseyim suraya… Ben ce de tek isim daha guzel😊😊😊 ben de EFNAN dusunurorum ama tam karar veremedim..siz ce nasil…
melekarya iPhone8plus can Kuran-I Kerim de cin anlamına geliyor ismin anlamını bilerek koymak sıkıntı
Elifce_4 E0558 ay dün bu ismi duyup karar verip bugün gönderinizi gördüm tesadüf eseri❤️ çok çok hoş bir isim ilk duyduğumda kulağıma çok hoş geldi ve o an karar verdim. İkinci bir isim olarak aksa diye duymuştum Mihra Aksa
mavininhertonuu Evet kızlar siz yazın ben hepsine bakıyorum 😅 kız ismi çok zor yaaaaa hep kız ismi gönderilerine bakıyorum banada ekmek çıkar mı diye 😅😅
Summerwine Meral2158 bugün de yanına Asya nasıl olur diye düşünmüştüm harika 🤩 sağlıkla alın kucaginiza
ElifKay4 MFK defne anlam olarak çok güzel ama ortaya çıkış hikayesi kötü. Yunan mitolojisinde diğer tanrıların tecavüzüne kaçan bir tanrıçanın defne ağacına dönüşmesiyle ortaya çıkan bir isim. O yüzden saflık ve masumiyet anlamına geliyor. Dediğim gibi anlamı çok güzel ama hikayesi içime sinmediği için vazgeçmiştim
Zeynep29 E0558 bence Mihra bence tek başına güzel bi isim daha koymana gerek yok ☺️ Ben Nasip olursa Eflin Sare koyacağım 💕