Ark Zeynep2019 gece uyanmalar malesef var 2 saatte bir uyanıyorum ama 2 gündür yürüyüş yapıp kendimi yoruyorum gece sadece 1 veya 2 kez uyanır oldum etkisi varmı bilmiyorum
Ark Zeynepppdyg az kalmış gerçek sancı kendini belli eder diye düşünüyorum ben çok küçük var gelip gidiyor ama gece çok kısa süreli uyanıyormussun ben 2 saatte bir uyanıyorum dediğin gibi gündüz bende uyuyamiyorum
Ark Aysaveminik ne kadar ileride sağlıkla gelsin valla uyku yatma konforu uçtu gitti inşallah dogduklarinda çok uykusuz kalmayız
_papatyam7 Ark amin hepimiz sağlıcakla alalım kucagimiza inşallah. Kesinlikle insan gününu bilince daha bir ayrı heyacan yapıyor ama günler geçmiyor gibi 🤭😍
Ark Deemetibostnci yaa benimde yarın kontrolüm en son 1 ay önce gitmistim dönmemesi bende merak ediyorum dondumu diye ama karnimda hareketli baya herhalde dönmedi
Ark Efemom2 amin inşallah canım kolaylıkla sağlıkla gelsinler zamn durdu benim için ama şükür ağırlaşmadim henuz
Sevdapl Ark benimki dönmemiş. Dönmez de artık dedi. 19 ağustosa sezaryen günü verdi. Sizinki dönmüş mü?
Ark Merveofs bizimde yarın kontrol var sizinde az kalmış sık idrar malesef hepimizin sorunu şu içmeye çekiniyorum
Ark Parisbebek ay inşallah yaparız canım valla bendede öyle aşırı yok bebis dondumu onu çok merak ediyorum sadece
Parisbebek Ark bugün kontrolüm var benim ama döndüğünü düşünmüyorum. Hareket yerleri değişmedi. Zaten 37 den sonra dönermiş genelde, doktor öyle demişti
Ark Parisbebek bizimde hareket yerleri değişmedi dönmedi ama sık idrar niye oluyor bu kadar anlamadım