[silindi] tabi bebeğim doğumun kolayı olurmu yorar yıpratır ama finali muhteşem bişey hele o miss koyuyu içine çekince bir anda herşey unutulup gidiyor şimdide benim yerime bir güzel kokla küçük adaşımı illa teyzoşu gibi aslan burcumu oldu😁😁
İste beklenen doğum... Zeynep Umay 41+4 te 13.47 de geldi.
[silindi]
Durubebegim kiz kucagima , kestikleri gibi gobegi attilar ben oyle kaldim aglayan cocuk sustu gogsumden sut fiskirdi havaya falan resmen willy wonka acilis sahnesi gibiydi ve asik oldum resmen dunya durdu hala tek hatirladigim kizim :D
[silindi] ahhhh canımmm🥲
[silindi]
Padfoot cikiyoz bacim cikiyoz son saatler :D kurtulduk bundan daaaa
Edacelebi ebru ağırdemir mükemmel dr
[silindi] 30 40 kişi mii 😅 okadar kişide gelmesin bi zahmet bi ebe olsa dr la yeter derim 😌 o ne yol geçen hanı yapmışlar neyse sen eğlendiysen sorun yok 😅 sağ salim çıktın ya 5. Gün de olsa şaşırdım bende valla bekliyodum okadarda doğumunu ya benim üç doğumda saygıda üçüde 3 ıkınmada birinin suyu bitmişti ikisininde günü geldi ama dr demedi sezaryene alalım o yüzden sana denk geldi demek
[silindi] iyi yaa çok şükür
[silindi]
Ecemhiram 32 haftada suyun az diyerek sezeryane hazirlamaya basladi beni, 41+4 de dogmuyordu harika cidden. Ustelik citir ciroz dedigi bebe 3.550 dogdu :D
[silindi]
Ecemhiram bilmiyorum ama ekibin cogu uzmandi… Ustelik dogum surecimde uzman doktor bana yapabilirsin diye bile telkin veriyordu…
[silindi]
Padfoot eve geldim ev cok guzel birsey bilginiz olsun hahahah
[silindi] bugün sen doğurdun mu diye bakmaya geldim İnan ki Umay sana şans getirsin güzel annesi 😇💕 hayırlı bir evlat olsun 😂❤️❤️❤️❤️ Maşallah maşallah 🧿
[silindi]
Aslimsii07 amiiin insallah, kavustuk sukur kizimla gecte olsa geldik evimize artik hayat bize guzel