• [silindi]

Ecemhiram aslinda hayir kesmemek icin cok cirpindilar ama ben yapamadim , sonra acilan kesiyide ikinirken yirttim. Doktorlarim ebelerim neler neler yaptilar yoksa.

Ecemhiram canin suni sanciyla dogum yapmak zorunda kaldim cunku 41+3 te cocuk hala dogmadi. Sanci yok , su gelisi yok doktor bana ne yapabilir ? Ayrica hastane ekibi sureci bir cok hastaneden (ozel dahil.) cok daha guzel yonetti. Sizi bilemem ama dogumuna hanginizin 30 40 a yakin kisi girip Şeyda sen yaparsin bak buraya kadar geldin , sadece son bir ikinma kizina kavusucaksin , kokusu burnuna gelecek hadi bak , Zeynep Umay oley - Şeyda reis oley diye eglenerek dogum yapti merak ettim acikcasi. :)

Ecemhiram ayrica 8 ay kadar saygiya gittim kontrol icin , 1 cocuguma citir ciroz dedi dusuk kilolar dedi cocuk 3550 gr ile tosun gibi cikti. 2 32 haftada suyun az her an doguracaksin cocuk cok sıkısmıs al ciger gelistirici magnezyum dedi , 37 de yer kmadi alalim artik diye sezeryane zorladilar cocuk 41+3 te bile gelesi yoktu :)

Kisaca evet zordu ama bu sureci zorlastiran bendim. Doktorlari sakin kalip dinledigimde gercekten hersey kolaydi ama ben surekli yapamam edemem diyip reddettim onlari ha yine ne oldu onlarin dedigine geldim… Ama yine diyorum kimse kusura bakmasin hastanede calisan dogum ve lohusa katina laf ettirmem , stajyer ebe merve gorursen masaj icinde saol coksel geldi…

• [silindi]

Durubebegim heeee biliyorum :D bende siz kafa dinlerken dedim bes dakika dogurayim :D dogurdum valla kiz. Zordu yordu uzundu ama varya ufff asiri benim dogumuma yakisir bir dogumdu. Valla eglendik… Doktorlar belki o kadar eglenemedi ama ben eglendim :D kizce simdi uyuyor valla , optum siz demeden aski ekibi adina :D dedim canim teyzenler operdi ama musait degiller :D

[silindi] ayyy sen doğurdun ben rahatladım sanki 😂😂😂 hadi hayırlı olsun canım bebişinle çoook mutlu ol 😻

[silindi] tabi bebeğim doğumun kolayı olurmu yorar yıpratır ama finali muhteşem bişey hele o miss koyuyu içine çekince bir anda herşey unutulup gidiyor şimdide benim yerime bir güzel kokla küçük adaşımı illa teyzoşu gibi aslan burcumu oldu😁😁

• [silindi]

Durubebegim kiz kucagima , kestikleri gibi gobegi attilar ben oyle kaldim aglayan cocuk sustu gogsumden sut fiskirdi havaya falan resmen willy wonka acilis sahnesi gibiydi ve asik oldum resmen dunya durdu hala tek hatirladigim kizim :D

[silindi] çocuk hangi ülkeye geldiğinin farkında napsın afsgs hgb değerin kaç oldu en son. İnşallah toparlarsın yavaş yavaş ya

• [silindi]

Padfoot cikiyoz bacim cikiyoz son saatler :D kurtulduk bundan daaaa

[silindi] 30 40 kişi mii 😅 okadar kişide gelmesin bi zahmet bi ebe olsa dr la yeter derim 😌 o ne yol geçen hanı yapmışlar neyse sen eğlendiysen sorun yok 😅 sağ salim çıktın ya 5. Gün de olsa şaşırdım bende valla bekliyodum okadarda doğumunu ya benim üç doğumda saygıda üçüde 3 ıkınmada birinin suyu bitmişti ikisininde günü geldi ama dr demedi sezaryene alalım o yüzden sana denk geldi demek

• [silindi]

Ecemhiram 32 haftada suyun az diyerek sezeryane hazirlamaya basladi beni, 41+4 de dogmuyordu harika cidden. Ustelik citir ciroz dedigi bebe 3.550 dogdu :D

• [silindi]

Ecemhiram bilmiyorum ama ekibin cogu uzmandi… Ustelik dogum surecimde uzman doktor bana yapabilirsin diye bile telkin veriyordu…

• [silindi]

Padfoot eve geldim ev cok guzel birsey bilginiz olsun hahahah

[silindi] bugün sen doğurdun mu diye bakmaya geldim İnan ki Umay sana şans getirsin güzel annesi 😇💕 hayırlı bir evlat olsun 😂❤️❤️❤️❤️ Maşallah maşallah 🧿

• [silindi]

Aslimsii07 amiiin insallah, kavustuk sukur kizimla gecte olsa geldik evimize artik hayat bize guzel