ggamze_akdemir44 Ajda_3452 reglime iki gün var. Karın şişliğim var belim ağrıyor göğüslerim ağrıyor sen gibiyim aynı ama test yapamıyorum negatif görmeye alıştım 😅😌 kan verdiğin zaman bize de haber ver lütfen. Bu arada gözün Aydın 🌸
Ajda_3452 ggamze_akdemir44 kan verdım canım ancak koyde oturdugum ıcın pazartesi yada salı gunu cıkcak sonuclar
Limonzeytin Ajda_3452 bu tarz belirtiler için çok erken ona takılmayn yani. Şüphenz varsa kan vern net çıkar.
Ajda_3452 yyagmurrsenn canım ben kan vermıstım ayın 3 de bugün cıktı ama beta degerım 124 cıktı cok dusuk neden olabilir
yyagmurrsenn Ajda_3452 kimyasal gebelik ya da bos gebelik olabilir ve ya düşük olabilir mi tekrar bi kan verin, eger artmamışsa kadın dogumla görüşün. Ya da geç döllenmedir. Önemli olan artışa tekrar baktırın
Papiiii Ajda_3452 csnim kimyasaldaki sonraki gebelik genel konusmamayimda ama buyuk ihtimal saglikli geciyor merak etme hersey guzel olucak
Ajda_3452 mucizem24-05- bılmıyorum morelım cok bozuldu yemeden ıcmeden kesıldım resmen bana dedı. Cok dusuk bıcak saplantısı gıbı agrın veya kanaman olursa acıle gıt dedı bende acaba dusurcemmı dedım yıne 3 gun sonra kadın doguma randevum var acaba gozukurmu ultrason da
ElifAkyol Ajda_3452 İlk verdiğin kan değeri ise korkma 2 günde bir 2 katı yükseliyorsa hayırlısıyla sağlıkla ilerliyordur Ben ilk kan da 38 ile öğrendim sonra arttı 2 günde bir şimdi 15+2 haftalık hamileyim içini ferah tut Allah büyüktür 🎈