Songullllll Meliisa 16+0 dayım. Cinsiyetini öğreneceğim bu hafta merak ediyorum. İdrar yolumda da enfeksiyon var yanmalarım oluyor gerginim korkuyorum
busey_42 Meliisa çok şükür 37+1 olduk kilosu 36 haftada 2 kiloydu 😔 inşallah almıştır. 18 kilo aldım 🤫 ama hepsi kendimeymiş. Onun dışında ağırlaştım yoruluyorum hemen, durmadan lavobaya gidiyorum ama gelmiyor baskı yapıyor aşağıya,birde çok sıcak 😤
Kaleboynutuba Meliisa 27.3 haftadatom bol bol yiyecek bişeyöer isteme üzüm aşerme zırt pırt ağlama sonracıma ani sinir krizleri stres kaygı bacak ağrısı ödem çatlak bel ağrıları mide yanması şişkinlik öyle işte
Nez_1992 Meliisa 23+1 🎀 Geceleri çok tekme atan bi piyemsesim var Psikoloji yerlerde bacım hiç sorma Allah beterinden korusun 🤲🏻
Meliisa Nez_1992 😊😊 amin inş sağlıkla gelsin bebeğin benim minik de aynı yavaşdan dönüyor hareketleniyo 🥰
Meliisa Meleklerim00 32+2 haftalık oldum heyecan oluyo arada en çok merak kime benzicek vs doğum bi yandan anlık ☺️
Meliisa Meyvem sizin durum vahim anlaşırlar inş ortak yol uzlaşmak onlar iyi oldukca siz de iyi olursunuz tabi her yaşıt farklı şimdi kıskançlıkda olur onlarda 😇
Gulgul0 37+6 sıcaktan buharlaştım ayaklarım ellerim yanıyor psikoloji olarak gerginim stresliyim artik doğurmak istiyorum yoruldum😓
Tunahan_rumeysa16 00:00 itibari ile 15 haftalık bir avakado olduk 😊😊 önümüzdeki çarşamba dr gidicem insllah cinsiyetini öğreniriz
Ilkhayat Meliisa ikinci gebeliğim dün kan verdim herşeyim düşük çıktı yarın doktorum hemen gel dedi piskolojim sıfır 28+0 olduk
Meliisa AyselY inşallah bir de ikiz sizin ki baya ağırlık olur onlarda sağlıcakla gelsin bebişler onlar iyi oldukca biz de iyi oluruz vallahiii 🙂
Ekonomist28- Meliisa 37+2 bebeğim baya hareketli. Bende gebelik riniti oldu , Burnum tamamen tıkalı. İstanbul da bu sıcaklarda ne gecem kaldı ne gündüzün. 1 aydır boyle nefes sorunum var. Öncesinde de vardı ama bu denli değildi. Simdi hem bebek hem burun bitmiş durumdayım. Spreyler bile faydasız. Hayırlısı ile doğum bekliyorum gün sayıyorum artik.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Tugbacmnn 14 haftalık olduk Bu uygulamadaki ilk yorumum fazla isyankar olacak☹️ yemek yemeği ve yapmayı çok özledim keyifle kahvaltı hazırlamayı uzun uzun kahavltı yapmayı keyif kahvelerini canım sıkıldı dur tatlı yapayım zamanlarımı ah ah millet benim haftalarımda çok iştahlıyım derken ben keşke hiç Yemek yemesem modundayım. 4 kilo vermiştim daha 2 sini alabildim. Çok şükür bebek için her şey yolunda ama benim ruhsal halim pek sağlıklı değil bugün de mutfağı toplayamadığım için ağladım buzdolabı ve mutfağın kokusuna asla tahammülüm yok normalde koku takıntılı bi insandım zaten şimdi 10 katı falan oldum Yorumlardan anladığım ilerleyen haftalarda pek iç açıcı değilmiş 🤦🏻♀️ Allahım güç kuvvet versin hepimize inşallah
Meliisa Tugbacmnn bende ilk zamanlarda buzdolabını açamıyodum yemek kokusu vs tiksiniyodum her şeyden iştah yoktu ilk 3 aydan sonra düzeldi yemek yapıyorum keyifle tabi ama fazla yiyemiyorum doyuyorum hemen sıkıntım yok bununla alakalı sadece ağrılar var halsizlik baş dönmesi ağırlaşma bunlarda atlatılır biz iyi olalım da bebiş sağlıkla doğsun da her şey düzelir 🌸