1S3MANNE Meliisa 21+1 ☺️ Yıllarca görmedigim kilolara alışmakta zorlandıgım yürürken bile nefes nefese kaldıgım varislerle savaştıgım bir dönemdeyim 😩
Nesine @Cinarveannesi sanyelik sancılardan bahsediyorsunuz bendede oluyo ama nst de cıkmadı bende 32 haftalıgım
Cinarveannesi Nesine evet doktorumda yalancı sancılar dedi artık olur ara sıra korkma dedi. Nst de benim de sancım çıkmadı 30. Haftam da girmiştim.
Aynure12 Meliisa Merhaba abla suan aktif oldugunuz icin yaziyorum yardiminiza ihtiyacim var abla hep duzenli adet oluyorum son adetim kecen ayin 27 oldum bu ayin 1 bitdi ve suana kadar adet olmadim test yapiyorum iki cizgi hemen cikiyor artiq koyulasiyor 5 dakka koyulasib kip kirmizi oluyor acaba hamileyim mi benim adetimden artiq 1 ay sayiliyormu? yani adetimden kecmiw sayilmirmi?
Aysen17 34+5 sıcaklar aşırı zorluyor beni.nefes darlığı, uykusuzluk, kaburga batması, gerginlik, sancılar vs. oğlumun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum 👶🏼 onun yüzünü görünce herşeyi unutucam biliyorum 😊🤍
Gizemmila Meliisa 36+1 den selam 👋 dünyanın en güzel hisleri , en güzel günleri . Hamileliği aşırı sevdim burnum kAnamadan başım ağrımadan sona yaklaştık çok şükür 🙏🏻 Hiç şikayet edemeyeceğim bu güzel günlerin tadını çıkarıyorum ♥️
Meliisa Ayseaysa sorma valla her yerim ter içinde kalıyo yürüyüş de hemen duş alıyorum ağrıları da hafifletiyo ılık şekilde
tupbebekannesi123 Meliisa 33 haftalığız tek sorunum sıcakla birlikte ayaklarımda ve bacaklarımda ödem artması çok fena durumdayım
K1a2d3e4r Meliisa 35. Haftadayım 2 buçuk yaşında 1 oğlum var suan 2 yaş sendromunda doğuma 3 hafta kaldı havalar çok çok çok sıcak 🥵 annem uzakta 😒😒anlayacağın lohusalık beni şimdiden fena vurdu depresyondayım galiba 😂😂😂
Elif71 Meliisa benim de ikinci gebeliğim 18+6 olduk ve covid geçiriyorum o yüzden bedenen çökmüş durumdayım biraz ve tat koku gitti yediğimden zevk almıyorum malesef 😔
Meliisa Dua_AseL hayırlısı ile kavuşun 😊 bir şey olmaz inş kötü düşüncelere kapılmayın her şeyde hayır vardır
Umayderin 33+2 sancılarım başladı erken dogum riskim var ve bel agrısından kıvranıyorum dualarınıza ihtiyacım var 💙