iremdemir35 Asdf32 benimde aynı 12+6 belim sırtım ve hala uyku sorunum var sürekli uzanmak uyumak istiyorum😁
Hayriy-e Meliisa 11+6yız kahrolası tuvaleti beklemek ve baygınlık geçittiricek kadar geceleride sıcak olan havalar dışında bi sorun yok 🥵😟
Kubra_miray_szr Dslrprsimom benim doktor tuzlu ayran icme.dedi sadece ayran iç ve sıvı şeyler felan ama geçmiyor duşda alsam aynı taki tuzlu ayran içsem biraz geçiriyor 😑😑😞
esra6338 Dslrprsimom ben başım dönünce hemen ayakları yukarı uzatıp gözleri kapatıp yatıyorum. Az kendime gelince de duş. Zaten sürekli ya duştayım ya yatakta 🤦🏻♀️
TeoMom Meliisa 19+3 olduk ama ruhen pek iyi değilim geçen sene 21+3 te erken doğum yaptım haftam yaklaştıkça sinir stres katsayım artıyor sanki her an tetikteyim 30lu haftaları görmeden rahatlayamam herhalde😰
fk3458 TeoMom bunu sakın yapma kendine lütfen bende benzer durumdan geçtim stres çok etkiler herşeyi pozitif ol aklından kötü şeyleri çıkar canım benim rabbim sabır versin bilirim çok iyi… İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi ❤️
Meliisa TeoMom rahat olmak en iyisi kafaya bi şey takma tabi insanın sıkıntısı oluyo onlar ile uğraşmak da yoruyo bazen her şeyin iyisi motive
ulkuhandhm Meliisa 31.1 deyiz başından beri çok rahat çok güzel geçti 😍 inşallahta devamımız böyle güzel geçer
Meliisa melikenehir bastırmak için ekmeğin arasına canının istediği yiyeceği koy bana tek iyi gelen şey ekmek karın açlığını hemen bastırıyo Ve sakın yağlı şeyler tüketme mideni daha çok bulandırır ekmek arası soda içebilirsin bol bol su da
Meliisa Leylabngll 3 ay dayan mide bulantısı bilmezmiyim o günleri ekmek arası ye canının istediği ni koy ye soda su içebilirsin yanına hiç yağlı yeme daha çok kötü eder ekmek ye bastırıyo
2022Mom2022 Leylabngll 4+5 sürekli düşük tansiyon aşırı depresif bi hal gerisini ne siz sorun ne ben anlatayım 😭
esra6338 2022Mom2022 ben kendim depresyondayim bebekle alakası yok diyodum kocam sürekli ters düz konuşuyor ailesini düşünüyor beni hiç düşünmüyor bunun hamilelikle alakası yok diyodum ama 9. Hafta bitiyor anladım ki hormonalmiş 🤦🏻♀️