hunilimom Mavidunyamm hareketi bebe her zaman iyidir benim kız belli saatlerde çok hareket ediyor diğer zamanlar sadece ya kayar yada poposunu dayar
Mavidunyamm hunilimom Ya bazıları diyor ya gündüz hareketli veya gece hareketli işte benimki gece gunduz öyle yani kıyas yapamıyorum 🤣
Ana-Kraliceee2406 findiklibadem endişelenme kötü bisey yoktur allahin izniyle. Kaç haftaliksin? Mesela ben 16.haftadayken Bi nabız gibi hissediyordum ama anlayamadım bağırsak hareketleri diye dusunuyodum. Ondan sonra fazlalasti o nabız gibi atan. Ondan sonra anladım ki bebeğimmiş. Şuan tabiki daha hareketli ordan oraya kollarını hareket ettiriyo. 25+5 iz
findiklibadem Ana-Kraliceee2406 tam 1 hafta var aramizda bugun daha hareketli dune gore uc gun sessiz bir gun oynak Bende anlamadim 😅
Hanife47 Mavidunyamm bu gün sağlık ocağına gittim 5 aylık olduğu için izlem vardı hemşire ultrasona benzeyen cihazla baktı maşallah bebek çok iyi dedi
Mavidunyamm Hanife47 o zaman endişelenme demekki akıllı uslu bir bebek olcak ,😍 inşallah benimki de öyle oluuur
Hanife47 Mavidunyamm valla bacım benim ablam 4 cu oğlunda çocuğun çok hareketsiz olduğu söyledi geçen dedi çok hareketsizdi şimdi bırakmıyor oturayim bide bana da Dr erkek dedi tırstım ufaktan iki kızdan sonra erkeğin yaramazligi bilemiyorum nasıl olur rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla ❤️
BbGeBe 27 haftalığım. En son 24 haftalıkken kontrole gitmiştim. Doktorum hareketli bebek bizim için her zaman iyidir. Hareketlerini takip et demişti. Bebeğim gün içinde sık sık hareket ediyor maşallah
Deletedmom_7 Mavidunyamm daha iki gün önce doktora gittim dedim hocam bebeğim çok hareketli ama aşırı hareketli ne gece uyuyabiliyorum ne sabah. Dedi bu iyi bir şey hareketli olması sağlıklı olması anlamına gelir dedi. Ama içerde bir savaş var sanırım 😂
Hanife47 Mavidunyamm kız bide önceden dediğini yaparlardı benim büyük 4 yaş sendromu geliyor sanırım hiç dediğimi yapmıyor sürekli kardeşine sarıyor onu dövüyor ısırıyor napacağımı bilmiyorum düzgünce uyarıp ikaz ediyorum ama olmuyor
Kubraonurdmr Mavidunyamm bende 30. Haftadayim canım benimki de ayni hiç durmuyor oturunca ayri yatinca ayri 😅 uyuduğundan şüpheliyim artık sürekli uyanık 😂