Hanife47 Mavidunyamm kız bide önceden dediğini yaparlardı benim büyük 4 yaş sendromu geliyor sanırım hiç dediğimi yapmıyor sürekli kardeşine sarıyor onu dövüyor ısırıyor napacağımı bilmiyorum düzgünce uyarıp ikaz ediyorum ama olmuyor
Mavidunyamm Hanife47 yaa 4 yaş ama küçükmus 2 kardeşi olacak kendi daha küçük o yüzden kıskançlık krizlerine girer o yüzden mecburen sabırlı olmalı sürekli abla oldun diyerek ona sorumluluklar verebilirsin mesela bebek bakimi yaparken bezi getirir misin gibi işler verip onu biraz büyüdüğüne ikna edebilirsin bence. Bunu bir uzmandan öğrenmiştim 😇
Ayseaysa Mavidunyamm 27 haftalık canım doktora gittim ayaklarını uzatmış dedi oynuyo ama sen hissetmiyorum dedi ama yinede korkuyo insan
Hanife47 Mavidunyamm öncelikle teşekkür ederim bu önerin için benim ikinci kızımda 29 aylık yani iki buçuk yaşında ve biz daha bebek yani 2 numara doğmadan önce bu sorumluğu ona verdik şuan tam olarak maşallah abla ve o modda şuan hayal kurma evresinde anne kardeşim doğsun onu sallicam Meryem’in arabasına koyup gezdireceğim falan diyor yani o sorumluluk var ama dediğim gibi yaklaşık 28 gün sonra Allah nasip ederse 48 aylık olacak yani 4 du doluyor ben sendroma bağlıyorum normalde inan canindna çok sever kardeşini ama bu aralar çok hirpaliyor
Mavidunyamm Hanife47 her yaşın bir zorlugu var maalesef. Yenidoğan olsun , 2 yaş, 4 yaş hiç bitmez yani o zorluklar. Allah hepimize cocuklarimizi sabırla, sevgiyle yetiştirmeyi nasip etsin 🤲
Umutunannesi92 Mavidunyamm hareket etmiyor sanki annesini dövüyor öyle bir kuvvet öyle bir hareket sıklığı 36+0ız maksimum bir saat ancak hareketsiz kalıyordur🥰💙
Mavidunyamm Umutunannesi92 aynen öyle bnimki de hareket etmediği bir saat dilimi yok 🤲 sağlıkla gelsinler İnşallah 🌸
Beyzaanurhan findiklibadem hiç korkmayın. Annem kız kardeşime hamileyken kaç kez doktora gittik bebeğe bir şey mi oldu diye günde sadece bir kere yada hiç hareket etmezdi. Bazı bebekler sakin.
Hanzademerve Mavidunyamm benimki 7/24 cirit atıyo içerde korkuyorum kordon mordon dolanır boğulur diye yemin ediyorum Allah korusun, öyle bi hareketli kiii artık rahatsız oluyorum
Mavidunyamm Hanzademerve şuan kaç haftalıksin. Ya bende hem kordondan korkuyorum hemde bazen çok sert hareketler yapınca acaba döndü mü diye düşünüyorum. Çünkü en son baş gelişti inşallah makat geliş olmaz ,🤦🏻♀️
OksijenliSu Mavidunyamm Benim 2.gebeliğim. Oğlum sadece yürüdüğüm zaman hareket ederdi. Bu sefer ki bebeğim kız ve durmadan hareket halinde. 😅 Sadece geceleri duruyor.