Yasemibrahim Sumeyyeabdi valla düşünmek yapmaktan zor 😂 kıymalı patates oturtma pirinc pilavı salata yapcam yanına cacık yada karpuz olabilir. Evde nu malzemeler var dısarı cıkacak halimde yok bu geldi aklıma, 😁
Asyabuse Kemikli ilik suyu mudur ne ondan aldım çorba yapcam yeter 🙄 eşim yemekte yok bu akşam zaten tek yemeyi sevmiyorum bari çorba içerim dizi izlerken diye düşündüm yoksa makarna yapcaktım 😬😬
Sevval4 Sumeyyeabdi kiymali Nohut yaptım yanına yoğurt karpuz yetiyor . Bu sıcaklarda pilav gibi şeyler tüketemiyoruz ağır geliyor 🥵
Asyabuse Menüleri okudukça ağlayasım geldi 😂😂😂 inşallah 3 ayı geçince bende hepiniz gibi bilmem kaç çeşit şey yapmaya hal bulurum 😂
Eren_umay2 Sumeyyeabdi bugün geberdim zaten yapamam falan hastaneye git gel perdim çıktı bi tost yapacam sadece yemekte yaparsam düşüp bayılacam valla 🥺😥
Deletedmom_110 Sumeyyeabdi Benimkide klasik kafana göre diyo ne yapcam bilemiyorum yorumlara bakayım da fikir olsun
Gulgul0 Dünden barbunyam var pilav ve cacık yapicam sıcakta da yagli yemek pek gitmiyor ama ne yapalım 🤷🏼♀️
Sumeyyeabdi tazemommyy28 sağol canım ocağa koydum pişiyor yandım kendimi klimali odaya attim serinliuorm😂
Sumeyyeabdi kizannesiyimm bende geçen köfte yaptım evde hamburger ekmeği aldım cok gzuel oldu cok severm🥰
tazemommyy28 Sumeyyeabdi ne güzel ya ben daha başlamadım bile mutfak temizliği yaptım yeni bitti bi güç gelirse kalkıp yapıcam inşallah 😂
Yasemibrahim Sumeyyeabdi aynen insan sıcak yemek istemiyor hep kahvaltı yapsam peynir zeytin ekmek karpuz valla yeter de eşim için mecbur 😁
Deletedmom_110 Sumeyyeabdi ayy menümü buldum 🥳🥳 Fırında patates tavuk Pirinç pilavı Dünden kelle paça çorbam var Salata cacık yaparim yanına oh mis😍
Asyabuse Sumeyyeabdi bu çorbayı sevmiyo asla içmez ben çok seviyorum o yğzden hazır o yokken yapayım dedim 😂😂