Asyabuse Sumeyyeabdi bu çorbayı sevmiyo asla içmez ben çok seviyorum o yğzden hazır o yokken yapayım dedim 😂😂
Sumeyyeabdi Aycicegim güzel ikili yapsam yiyebilir miyim acaba tavuk sote yi cok severdim ben ama ist e ah yiyebilsem belkide yerim bir deneyim 🥰😃
Sumeyyeabdi Elifakkara canim börülce salatasını nsil yaptın gecen ben aldım haşladım sarımsak zeytiyag limonla yiyecedm yiyemedim cok kılçığı vardı ’ya
tazemommyy28 Sumeyyeabdi ne güzel ya ben daha başlamadım bile mutfak temizliği yaptım yeni bitti bi güç gelirse kalkıp yapıcam inşallah 😂
Sumeyyeabdi tazemommyy28 inşallah yaparsın kolay gelsin sıcakta cok zor cnaim ben yaptım aşağı indirdim oglani benmde mutfak cekmece ici temizliği yapmam gerek ama erteleyip duruyorum bakalım 🥴
Sumeyyeabdi Sevgi123__ bende bulantı olmadi şükür oğlumda da olmamıştı şimdi cinsiyetimiz kiz bundada olmadi ama pişerken kokusu rahatsız ediyor
Begumhan Duduklude kuzu kol tandir Kestaneli İç Pilav Köz Patlicanli, Koz Biberli Yogurtlu Meze Muzlu Magnolia Kac gundur sebze yiyen bunye bugun bunlari istedi usenmedim yaptim valla🙈
Deletedmom_110 Sumeyyeabdi ayy menümü buldum 🥳🥳 Fırında patates tavuk Pirinç pilavı Dünden kelle paça çorbam var Salata cacık yaparim yanına oh mis😍
Yasemibrahim Sumeyyeabdi aynen insan sıcak yemek istemiyor hep kahvaltı yapsam peynir zeytin ekmek karpuz valla yeter de eşim için mecbur 😁
Elifakkara Sumeyyeabdi çok güzel oldu aynı senin dediğin gibi haşladım yağını limonunu koydum yedim.Hazırlık aşamasında baş kısmını koparırken kılçıklarını alıyorum ben sen de öyle yap fasulyenin kılçıklarını nasıl alıyorsan onu da öyle al.