Sumeyyeabdi Gizem260 yemek seçmesi iyi olmadı mecbur yiyecekler illa pilav olur bizdede yemeğin yanina makarnayı yemekten saymıyoruz sad2ce😃
Sumeyyeabdi minik_koala_ve_annesi makarna da guzel bazen et sote yaparım pilav yaomm makara yaparım yanına🥰
minik_koala_ve_annesi Sumeyyeabdi makarna her gun olsa yerim😀😀sukur esim hic yemek ayirt etmez ama hamur kiloda alacagim diye yemek istemiyorum 😇
Sevgi123__ Fırında sebzeli tavuk pilav yanına da mor lahana salatası yoğurtlu kalanı da yarın akşama yemek yeter şükür😅😅
Sumeyyeabdi Sevgi123__ tavuktan tiksiniyor gibi oldum ya ben bu hamileliğimde yiyemiyorum ama size afiuet olsun normalde b3nd3 cok severim gzuel olur 🥰
cansualisa Sumeyyeabdi https://imgyukle.com/i/VbM8Me bugün dışardayız kocişle 4 yaşında ki kıvırcığımızla🌺🥰😍 herkese afiyet olsun
kizannesiyimm Hamburger, patates yapcam yaa buzlukta önceden yaptığım köftem vardı onu çıkarttım, patatesi de fırına atarım. Hiiiiçç uğraşamam hava aşırı sıcak 😂
Sumeyyeabdi kizannesiyimm bende geçen köfte yaptım evde hamburger ekmeği aldım cok gzuel oldu cok severm🥰