2Bebek1Anne Boncukveannsi Evde sağlam bi isim kavgası oldu ve kazanannnnn Kocam 😑 Kızıma eylül Oğluma da efe İsmini koydu 🤷🏼♀️ De bana sıra gelir inşallh 😁😁😁
Azra41 Boncukveannsi Bizim cinsiyetmiz kız Azra olucak 🥰 Erkek olsaydı da Yiğit Ali olucakti Ali hem abimin hemde rahmetli kayinpederimin ismi
Arife2736 Sleepless_Mother ilk oğlumun adı dikkat edin çok fazla aktif hareketli muhabbetci dik başlı inat daha çok var da bunları göze alarak koy çocuklar isminin anlamını herzaman taşır
Sleepless_Mother Arife2736 ben çok duyuyorum bunu ya çok yaramaz oluyirlarmis ama eşim çok ısrar ediyor 😅
Haticebrck21 TinyBabys katılıyorum eşim de bana babasının adını diyor ama imkânsız hm sevmiyorum hmde eskiye dayalı birşey olacağına 18 19 yaşadığı zaman niye bu isim diye sorgulamasını istemem bir kaç arkadaşım isminin değişikliği için mahkemeye basvurmustu
Arife2736 Boncukveannsi ilk oğlumun adı Ömer Asaf şuan ikinciye hamileyim buda erkek olucak nasipse Ömür Ali koyucaz
Momandmom Gozde0709 sizin gibi düşünüyorum benim oğlum olacak ama eğer kızım olsaydı Bade yada lâl koymak istiyordum bi anlamında kırmızı şarap demek ve bence çokta güzel 😍
Gozde0709 Momandmom tabiki herkesin kendi düşüncesi ama anlamını okuduğumuzda bize kötü gelen bir durum olmadı aşk şarabı falan güzel şeyler kim neden içki diye cağırsın ki çok teşekkür ederim 😂
Eskibirmelodi Boncukveannsi son 25 gün kaldı isimde anlaşamıyoruz eşimle😅 ama bir gün Allah nasip eder kızımız olursa ismi şimdiden belli 😄Gece Lina🤗
Fehiza Boncukveannsi Bir kızım var “Elif zümra” şimdi de oğlum olacak Allah nasip edere ismi “Baybars bartu “ olacak