Melisa0002 Muhammad, düşünüyoruz. Kısmet inşAllah. Evlenmeden önce, eşim hep, “oğlum olursa ismini Muhammad yazdıracağım ” diyordu. Bende gerdek gecesinden hamile kaldığım için, bir işaretdir diye ismini değiştirmedik. Öyle de kaldı.
Zhrklg İkizlerimiz olacak bir kız, bir erkek nasipse erkeğe Melikşah, kıza ise Minel Sena ismini vereceğiz 😍
RehoGelin Boncukveannsi ilk evlat Ertuğrul (Emrah&Reyhan baş harflerimizden olsun istedik) oda adını aldığına çekti gerçekten😂 ikincisi erkek olursa Eralp diyorduk ikiz geldi 🤭 eşimle ikimizde kız olursa çıtı pıtı olsun erkek olursa ağız doldursun fikrindeyiz öyle olunca Emirhan Doğuhan Yiğithan diye gidiyor isimler 😊 kız ismi ilk defa duyduk geçenlerde Gülce okadar hoşumuza gitti ki onun arkası da Gökçe Güliz Gülin diye devam ediyor bakalım Rabbim nasıl nasip edecek merakla bekliyoruz ikizleri 🥰
Snemgokbil Anna-aslan cemrenin anlamı kötü diye okudum bende isimlerden vazgeçtim anlamlarını görünce isim bulamiyorum
limoncicegimFO Boncukveannsi cinsiyet bizim de belli değil 14+6 yiz kız olursa Amine Erva yada Amine hüma Erkek olursa da Yusuf mete yada Yusuf Mehmet düşünüyoruz bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım İnşaAllah
Sleepless_Mother Arife2736 ben çok duyuyorum bunu ya çok yaramaz oluyirlarmis ama eşim çok ısrar ediyor 😅
Jaleisik fisun_oqretmen benimde eğer rabbim birgün nasip ederse erkek olursa Arel kız olursa Asel istiyorum 😍🙏