Ay-mom Boncukveannsi 1 oğlum var adı Kuzey, işerde Allah nasip ederde kızım olusa babanemin ismini koyacağım “Güneş”
Ebbruc Boncukveannsi doktor %80 erkek dedi erkek olursa Yağız yıllardır istediğim isim Alide geçen sene kaybettiğim abimin ismi, Yağız Ali olacak inşallah. Kız olursa da Ela koymayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim kız için 😂🥰
S00-00 Boncukveannsi kız olursa ya mila zümra istiyoruz ya da meva zümra ama erkek olursa hiç bir fikrim yok benimde 😁❤️
Minisssko Aliceaden Merhaba bende Aden koyucaktım. Fakat insanların söylemiyle araştırdım ve lanetlenen bir kavmin adıymış. Çok üzüldüm. 3 ayette geçiyor lanetlendiği. Araştırıcam iyice ama…
Barbekusos Insallah bir oğlum olacak ama ismine daha karar veremedik. Yazilanlar da fikir oldu aklimda da iki isim var Yalın ve Barkın :)
Elosh91 28+4 teyze ama hala kararsızım.Önce Helen olsun dedik sonra ısınamadık Ece olsun dedik ona da ısınamadık şimdi İnci ye karar verdik ona çok ısındım tabi eşimin haberi yok daha 😊
zulu2022 Kızım olucak Allah’ın izniyle inşallah 🙏 babası Büşra olması konusunda çok ısrarcı vazgeçmiyor bende yanına kendi seçtiğimi koymak istiyorum sizce yanına neler olabilir?🫶🤭
112268 Benim kızım olcak inşallah 19+3 olduk 💕 İnci olcak adı İnci Eslem 💕 inciyi ben eslemi babası koydu