Biroglanannesiii cahillesohbetikestim Oww waooww imazing biz bir tanesini nasıl yapalım diye düşünüyoruz senin ikinci geliyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂😂❤️ Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah canım
Ranammmm cahillesohbetikestim İnşallah bu sefer de cinsiyeti bekliyoruz 😂sağlıklı olsun da minik fasulye 😍
cutiebun cahillesohbetikestim nasipte varmış o zaman aşko hayırlısı olsun inşallah huni almayı unutma sjsjsj
hepoyleolurzaten cahillesohbetikestim Amanııııııııııııınnn kııııııızzz çok sevindiiiiiimmmm 😍 Hayırlı olsuuuuuuunnn
cahillesohbetikestim hepoyleolurzaten ay teşekkür ederim canım biraz zor olacak ama hadi bakalım hayırlısı 🥰
hepoyleolurzaten cahillesohbetikestim Sağlıkla gelsin İnşallah kuzummm 🙏🏻 Evet zor olacak ama bir arada büyüyecekler 😍
cahillesohbetikestim hepoyleolurzaten evet baya sürpriz oldu bizede eşim hala belki bir yanlışlık vardır diye dolaşıyor ortalıkta 😁 ay kızım olsa bari @Aag06 alime kuşum gibi 😁
hepoyleolurzaten cahillesohbetikestim Ahahahah baya bir şok yaşanmış 🤭 Yiyecek ekmeği var demek ki miniğin 😍 İnşallah sağlıklı bir kızın oluuuır 🙏🏻😍
Balimbebek44 cahillesohbetikestim Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin inşallah canım 🤲 Bizim Yiğit Emir de inşallah abi oluyor bende 6+3 gunluk gebeyim 🥰
cahillesohbetikestim Balimbebek44 ay ne güzel kaç aylık büyük olan sizde sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
cahillesohbetikestim Aag06 arkamdan gel sende biran önce 😁 sözde önce sen doğuracaktın ben en önden koşturuyorum😁