cahillesohbetikestim Evet hanımlar beklenen sonuç geldi 😁 Geliyor gelmekte olan. Hala şoku atamadım üstümden bakalım neler olacak.
LamiyaCetinkaya cahillesohbetikestim Benim oğlumun da adı Alp, biz de ikinciyi deniyoruz🥺 Postu gördüm duygulandım bea, gözünüz aydın ❤️
HurremSultan cahillesohbetikestim nasıl kankayız ama mükemmel 😎😁 seninilen bennn bundan sonra eşitiz 😅😅 sağlıcakla gelsinler inşallah 🌸👼🏻 kanka inşallah ikiz degildirmgxmhehss
cahillesohbetikestim Ranammmm teşekkür ederim balım biraz zor olacak benim için ama ikisi bir büyüyecektir artık 🥰
cahillesohbetikestim LamiyaCetinkaya teşekkür ederim canım bizimki Alparslan da ben Alp oğlan diyorum 😁 benimki sürpriz gebelik Rabbim size de nasip eder inşallah 🥰
cutiebun cahillesohbetikestim oo may gat sistıırrr sjsjs sürpriz bir gebelik mi yoksa isteyerek mi 😂 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin minnak 🤎🥰
HurremSultan cahillesohbetikestim korkunun ecele faydası yok dua et 4 5 olmasin😅😅 kız ben cinsiyeti öğrenene kadar rüyamda ikiz gördüm korkudan 😅😅 sağlıkla dogsunlar tek olsunlar 😁🤲🏻🤍
cahillesohbetikestim cutiebun çok çok çok sürpriz korunuyorduk yavrum nasıl oldu bilmiyorum ama bir haftadır adetim gecikince kesin var dedim eşim hala yoktur ya diyor 😁
cutiebun cahillesohbetikestim nasipte varmış o zaman aşko hayırlısı olsun inşallah huni almayı unutma sjsjsj
hulyaca cahillesohbetikestim yaaa baya az desene ama ne güzel 😍😍 rabbim kolaylığını verir inşallah canım 🌺🌺