cahillesohbetikestim Aag06 arkamdan gel sende biran önce 😁 sözde önce sen doğuracaktın ben en önden koşturuyorum😁
kirpapatyasii1 cahillesohbetikestim Canim benim ya çok sevindim walla sağlıcakla kucağına alırsın canım dünürüm ❣🥰ne zaman öğrendin peki
Deletedmom_30 cahillesohbetikestim Esssaaaalaaaaaaa 😂😂yapma şunu kendine ben yapma şunu kendine😂😂 canımm hayırlı olsun zag salim kucagina al insallah 😘💜
cahillesohbetikestim Armess_loya ay inşallah balım Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda inşallah 🥰
cahillesohbetikestim kirpapatyasii1 ya benim adetim 23 25 güde bir geliyor gelmeyince şüphelendim ama cesaret edemedim test yapmaya 9. Gün test yaptım dün öğrendim bir iki güne de kan testi veririm sanırım 4 haftalık ufaklık henüz 😁
muallimehanimmom5 cahillesohbetikestim hayırlı olsun bebeğim 7 aylık ilken hamile olduğumu öğrendim rabbim yardım edecektir bizlere inşallah başta zor olacak ama sonrası Allahın izni ile cok güzel olacak o şoku atlatmak bir kaç haftanızı alabilir ama 😀
cahillesohbetikestim muallimehanimmom5 yaa kaç haftalık oldunuz peki bizim daha çok yeni kan testi verip kesinleştirmedim de daha bakalım inşallah sağlıklı güzel sonuçlar alırız 🥰
muallimehanimmom5 cahillesohbetikestim hemen kan verin 2 gonde bir beta artışına bakın 🤗 10. Haftanın ortasındayım ben adetim gecikince öğrendim 4 haftalıkken ama kabullenmek fikre alışmak 2-3 haftamı aldı 😝
cahillesohbetikestim muallimehanimmom5 benimde 3 haftada bir gibi gelir adeti o zaman gecikince farkettim de neredeyse bir haftadır bekliyorum belki gelir diye baktım geldiği yok hemen test yaptım 😁
muallimehanimmom5 cahillesohbetikestim cok belirgin ikinci çizgi benim geç döllenme olmus ama adet tarihime göre 11+2 ama doktoruma göre 10+2 yim 🫣 siz beta baktırın bugün bize de haber verin 🥰
Damlacaa KANKAAA SEN NEE DİYONNN 🥺🥺😍😍 AY ŞU AN SOKUM BEN , HAYIRLISIYLA GELSİN GUZEL KUZUMMMM…. sen nasılsın iyi misin kaç gün geçti adetin kan verdin mi , dökülllll
cahillesohbetikestim Damlacaa iyiyiz balım benim 3 hafta da bir gelir adetim bir haftadır gelmiyor test yapayım dedim bir yaptım çift çizgi şoklardayım yiyecek ekmeği varmış miniğin sıkıntı bizim ufaklık 6 aylık aralarında 14 ay olacak ne yapıcaz bilmem 😁